Energie besparen via Essent
maak van uw huis een heerlijk thuis

SmartHome

Smart Home

Smart Home oplossingen maken uw huis helemaal slim. De apparaten doen het werk. U bedient ze gemakkelijk op afstand via de Thuis App. Bijvoorbeeld de slimme verlichting of uw slimme thermostaat. Handig! 

Meer over Smart Home

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Energie besparen via uw eigen dak? Het kan met zonnepanelen. Niet alleen kostenbesparend, ook beter voor het milieu. Een slimme investering met een hoog rendement. En wist u dat u zonnepanelen ook kunt huren?

Meer over zonnepanelen

verwarming

Verwarming

We bieden voor ieder huis een passende verwarmingsoplossing. Bijvoorbeeld warmtepompen en cv-ketels, maar ook boilers en geisers.


Meer over verwarming

isolatie

Isolatie

Isolatie is een logische eerste stap naar een energiezuinige woning. We helpen u graag op weg met spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie.


Meer over isolatie

Service en onderhoud voor uw CV-ketel

Service & Onderhoud

Met onze abonnementen op service en onderhoud voor de cv-ketel blijft uw installatie in topconditie. Sluit u liever geen abonnement af? Kies dan voor eenmalig cv-ketel onderhoud.


Meer over service & onderhoud

Ventilatie

Ventilatie

Een goed geventileerde woning is belangrijk voor uw gezondheid. Reinig of vervang uw ventilatie- systeem daarom op tijd. Zo geniet u van frisse, schone lucht in huis.


Meer over ventilatie

image: 1 bespaarcoach.png

BespaarCoach

Hoe kunt u besparen op uw energierekening? Ontdek het met de BespaarCoach.


Doe de BespaarCoach

image: 2 kennisbank.png

Kennisbank

Zoekt u meer informatie over verwarming, isolatie en ventilatie? Of wilt u meer weten over zonnepanelen of Smart Home oplossingen? Lees alles over energiebesparende maatregelen in onze kennisbank.

Ga naar de kennisbank

image: 3 energielabel.png

Energielabel

Vanaf 1 januari 2015 is het energielabel voor woningen verplicht. Dit label geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. We helpen u graag bij het aanvragen of verbeteren van het energielabel.


Meer over het energielabel

image: 4 essenties.png

Essenties

Een kijkje nemen in het thuisgevoel van iemand anders? Of nieuwsgierig naar feiten en fabels op energiegebied? Lees alles over het gevoel van thuis.


Lees meer