Grip op energie

Alles over de hoge energieprijzen, besparen én betalen

Er is veel onzekerheid op de energiemarkt. De energieprijzen zijn daarom hoog. Niet iedereen merkt daar nu al iets van. Maar als je een variabel contract hebt of als je contract afloopt, komt het ook voor jou dichtbij. Je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen en wat deze voor jou betekenen. Daar helpen we je graag bij. Of het nu gaat om advies over je energiecontract, tips om energie te besparen of hulp bij betalen. 
Verbruik managen

Hoge energieprijzen

Waarom zijn de energieprijzen zo hoog en wat betekent dit voor jou? We leggen je graag uit hoe het zit en wat je het beste kunt doen in jouw situatie. Lees de informatie over de energieprijzen, de compensatie van de overheid en meer.

Meer over de energieprijzen

Verbruik managen

Bespaar vandaag

Als je vandaag bespaart, heb je daar meteen voordeel van. Ook in de toekomst. Hoe je dat doet? We helpen je stap voor stap. Met inzicht, advies en energie-experts die graag voor je aan de slag gaan. Start ook vandaag met besparen!

Meer over besparen

Verbruik managen

Hulp bij betalen

De hoge energieprijzen kunnen het moeilijker maken om je energierekening te betalen. Als betalen lastig is, kijken we samen naar de mogelijkheden. We helpen je waar we kunnen om je energierekening betaalbaar te houden.

Meer over betalen