Prettige huisgenoten, een mooie inrichting en een schoon, opgeruimd huis. Zaken waardoor de meeste Nederlanders zich thuis extra goed voelen. Wat kunt u bedenken om uw huis nóg comfortabeler te maken?

Om díe vraag draait het in onze Comfort Challenge! Wij dagen u uit om te komen met creatieve ideeën voor een nieuw product of een nieuwe dienst. Oplossingen die uw huis nóg comfortabeler maken. En die eenvoudig, betaalbaar én energiebesparend zijn.

Prijzen*
Uit alle ingezonden ideeën maakt een deskundige vakjury een eerste selectie van de 5 meest veelbelovende ideeën. Na deze nominatie maken we vervolgens, samen met de 5 winnaars, binnen één dag een prototype van het ontwerp. De jury kiest op basis van de 5 prototypes één winnaar die € 1.500,- wint. De andere 4 genomineerden winnen elk € 500,-.

Publieksprijs*
Daarna is het de beurt aan de publieksjury. Klanten, fans en volgers van Essent kunnen stemmen op de 5 ideeën en prototypes. De winnaar van de publieksprijs wint € 1.500,-. En zeker zo leuk: ze mogen ‘hun’ idee misschien wel samen met Essent doorontwikkelen tot een ècht product of dienst.

Doe mee!
De Comfort Challenge gaat van start op 10 mei 2016. Op 22 juni kiest de vakjury de 5 beste ideeën. Op 6 juli worden de ideeën doorontwikkeld tot prototype en wordt de vakjuryprijs uitgereikt aan één winnaar. Van 11 tot en met 25 juli kan het publiek vervolgens stemmen voor de publieksprijs.

Doet u ook mee? Kijk dan op www.comfortchallenge.nl voor meer informatie. Wij kijken uit naar uw idee!

*De prijzen zijn bruto bedragen en vallen onder de kansspelbelasting. Dit houdt in dat de organisatie 29% belasting afdraagt, zodat het prijzengeld netto wordt uitgekeerd.

Meer lezen?

Terug naar alle blogs