3x inspiratie voor uw surprise

Nog een paar dagen en dan is het pakjesavond. Dat betekent voor veel mensen surprises maken. Stiekem op zolder, zodat uw knutselwerk tot op het laatste moment een verrassing blijft. Of gezellig voor de open haard wanneer de kinderen op bed liggen. Natuurlijk kunt u weer fröbelen met papier-maché of een schoenendoos vullen met een plakkerig goedje. Maar is het niet leuk om het eens over een andere boeg te gooien? Met deze tips wordt u de onbetwiste knutselkoning(in). Succes!


De vernuftige surprise

Wilt u dit jaar écht hoge ogen gooien? Maak dan een surprise die iets kan. Een draak met gloeiende ogen, een vogelkooi met een ‘vliegende’ vogel… met wat simpele technische toepassingen is sky the limit. In het boek Knotsgekke surprises voor iedereen van natuurkundige Rolf Hut leest u hoe u zo’n meesterwerkje in elkaar flanst. En echt waar: iedereen kan het!


De moeilijk uit te pakken surprise

Heeft u uw ongeduldige schoonvader getrokken? Of uw nieuwsgierige nichtje? Maak dan een surprise die moeilijk uit te pakken is. Wat dacht u van een kaars met daarin het cadeau? Pas wanneer de kaars opgebrand is, kan het cadeau uitgepakt worden. Overigens ook de ideale surprise voor iemand met een kort lontje!

De last minute surprise

Bent u zo’n jaloersmakend persoon die eind november z’n surprise al af heeft? Of opent u op 5 december steevast de deur met de lijmresten nog op uw handen? Indien u tot die laatste categorie behoort, is de last minute surprise een uitkomst. Snel gepiept, maar een stuk leuker om te geven dan een kant-en-klaar exemplaar uit de winkel. Bij ons zijn de volgende favoriet.


‘Inpak-mania’

Zoek & vind

Praat mee!

Heeft u leuke surprise-ideeën? Of handige tips en trucs? Laat het ons weten op Facebook!