Theater Festival Boulevard

Met ons hoofdkantoor in Den Bosch vinden we het belangrijk om onze (maatschappelijke) betrokkenheid bij deze mooie stad te onderstrepen. We hebben er daarom voor gekozen om met ingang van 2017 Theaterfestival Boulevard te ondersteunen, beter bekend als het zomerfestival van het Zuiden.

Patrick Lammers, CEO van Essent: “Boulevard is al meer dan 30 jaar een begrip. Het festival verbindt hoge kwaliteit kunst met een groot publiek. Er is voor iedereen wat wils, de verscheidenheid aan activiteiten spreekt ons aan. Theaterfestival Boulevard zorgt ervoor dat het festival voor iedereen toegankelijk is; met dans, muziektheater, straattheater, muziek en kunstvormen die niet binnen een hokje passen. Wij leveren daarom de komende jaren graag een bijdrage aan het succes van dit mooie festival en de stad ’s-Hertogenbosch.’”

Elk jaar in augustus staat de stad elf dagen in het teken van theater, dans, muziektheater, straattheater, muziek en kunstvormen die niet binnen één hokje passen. Het festival vindt plaats op het befaamde festivalplein aan de voet van de Sint-Janskathedraal. Ook op alle Bossche podia en in de musea in de stad is er theater op locatie. Nieuwsgierig naar het Theaterfestival Boulevard? Kijk voor meer informatie op www.festivalboulevard.nl.