Visie op nieuwe energie
De klant centraal in de
energietransitie

Gelukkig zijn steeds meer Nederlanders zich bewust van de noodzaak om te verduurzamen. Dat wil alleen niet zeggen dat we ook allemaal direct warm lopen voor nieuwe energieoplossingen, zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Andere dingen in het leven zijn vaak belangrijker, leuker of goedkoper. Toch geloven wij dat de energietransitie alleen kan slagen, alles we allemaal ons steentje bijdragen.

En natuurlijk is er een belangrijke rol voor ons als energieleverancier weggelegd. Wij voorzien namelijk al meer dan 100 jaar miljoenen mensen van energie. Daarom weten wij als geen ander wat comfortabel wonen en werken betekent. Essent kan een grote groep mensen helpen om, als ze daar aan toe zijn, stapsgewijs te verduurzamen op een comfortabele,voordelige en duurzame manier.

Dichtbij onze klanten

Hoe we deze rol waar kunnen maken? Door dichtbij onze 2,1 miljoen klanten te staan en te luisteren naar hun behoeften. Met onze klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat de basis altijd goed is: een duidelijk energiecontract met eerlijke tarieven. Vanuit die basis helpen we onze klanten verder om op een simpele manier kennis te maken met relevante, duurzame energieoplossingen.

Misschien is een warmtepomp nu nog geen optie voor jouw type woning en budget, maar kun je al flink besparen met spouwmuurisolatie. Zo helpen we al onze klanten stap voor stap en op hun eigen manier en tempo verder. Juist daarom vinden we langdurige klantrelaties zo belangrijk. We blijven onze klanten graag ondersteunen bij hun persoonlijke energietransitie.

Dichtbij onze klanten


Meer over nieuwe energie

Benieuwd naar het laatste nieuws rondom nieuwe energie bij Essent?

Lees meer