Visie op innovatie
De energietransitie van
vandaag en morgen

Om onze mooie wereld leefbaar te houden, moet de CO2-uitstoot drastisch omlaag. Daarom moeten we op een andere manier omgaan met energie. Bijvoorbeeld door energie zoveel mogelijk zelf op te wekken, energie met isolatie efficiënter te benutten en energie-opwek en -verbruik slim met elkaar te verbinden. Een uitdaging die de kans biedt om ons leven thuis en op de zaak duurzamer, slimmer en voordeliger te maken.

De energietransitie van A tot Z

Bij Essent geloven we dat iedereen mee wil doen aan het verbeteren van de wereld, zolang de mogelijkheden maar makkelijk en toegankelijk zijn. Tijd is schaars en je hebt vaak geen zin om uit te zoeken hoe je bespaart op energie of hoe je zelf energie kunt opwekken. Daarom werken we samen met partners aan het ontwikkelen van relevante, slimme en toegankelijke energieoplossingen die je van A tot Z begeleiden in de energietransitie. Als klant kies je daarbij zelf voor producten en diensten die op dat moment bij jouw situatie en budget passen.

Energie slim gebruiken

We ontwikkelen sterke concepten en partnerships om consumenten en bedrijven een breed portfolio aan duurzame, digitale en slimme energiediensten te bieden. Onder innovatie verstaan we overigens niet altijd technologisch geavanceerde oplossingen. Juist door het slim combineren van bestaande mogelijkheden, uitdagingen en oplossingen kunnen we het verschil maken.

Energie slim gebruiken


Meer over innovatie

Benieuwd naar het laatste nieuws rondom innovatie?