Wapperend shirt

Jouw team op de middencirkel in een volle Euroborg?

Staat jouw team straks ook op het veld in de Euroborg samen met de voetballers van FC Groningen?

Essent is op zoek naar “wapperaars” om FC Groningen te steunen tijdens hun wedstrijden in de Euroborg. Geef je nu op en misschien staat jouw team straks wel het Essent-shirt te wapperen op de middencirkel in een bomvol stadion. Na afloop nodigen we je dan uit om samen met je teamgenoten de wedstrijd te bekijken.

Essent Wapperaars
Leiders, trainers en/of coaches van jeugdteams kunnen hun team opgeven voor deze fantastische belevenis. Het winnende team mag met maximaal 20 voetballiefhebbers komen wapperen. Bovendien mag elk team (maximaal) 5 meerderjarige begeleiders meenemen. .

Hoe wordt jouw team Essent Wapperaar?
Het enige wat je hoeft te doen is jouw team (B, C, D of E jeugdteam) op te geven als wapperaar. Er zijn twee voorwaarden voor deelname: het moet gaan om een B, C, D of E teams en de club waarvoor het team speelt moet onderdeel uitmaken van het Amateurconvenant met FC Groningen. Uit alle inschrijvingen worden de teams met de leukste motivatie gekozen om te komen wapperen.

Waar en wanneer?
Essent en FC Groningen zoeken Wapperaars voor de wedstrijden in het nieuwe seizoen van 2014. Welke data dit zullen zijn wordt medio juli 2014 bekend gemaakt. Aanmelden kan alvast via de link onderaan de pagina.

Globaal programma op de wedstrijddag
Op de wedstrijddag wordt het team enkele uren voor de wedstrijd verwacht in de Euroborg, om eerst te oefenen. Er is voldoende tijd om even rond te kijken en misschien zelfs al een glimp op te vangen van de spelers! Dat jouw team een geweldige dag zal beleven, dat staat vast! Welk voetbalteam droomt hier nou niet van?

Meld nu je team aan als Essent Wapperaars