Supporters lopen warm voor Essent-sjaal

Tijdens de bekerwedstrijd van FC Groningen tegen Vitesse op 28 januari 2015 zaten de supporters er bijzonder warmpjes bij. Zij kregen een Essent sjaal uitgedeeld onder het motto ‘Essent houdt u warm deze winter’. Een leuke bijkomstigheid was de Twitter-actie waarbij fans kans maakten op een FC Groningen VIP-arrangement door een selfie te maken met de Essent- sjaal.

Stoelen met sjaals

De fans van FC Groningen werden bij binnenkomst niet alleen in de supportershome blij verast met de Essent-sjaal, maar ook op de tribune, waar het roze van de sjaals mooi afstak tegen het groen van de stoelen. Hoofdsponsor Essent gaf de goodies weg om er voor te zorgen dat de fans er tijdens de wedstrijd lekker warm bij zouden zitten. Yvette Teeuwissen, verantwoordelijk voor het sponsorbeleid van Essent: “Niemand houdt er van om in de kou te zitten. Maar vooral niet in de herfst en de winter. Juist dan hebben mensen bijvoorbeeld een extra dikke sjaal nodig. Daarom vinden we het leuk om in de Euroborg op een zichtbare en sympathieke manier de supporters warm te houden”

Twitteractie

Aan de sjaals was ook een actie gekoppeld waarmee de fans kans maakten op een vip-arrangement voor een wedstrijd bij FC Groningen. De toeschouwers reageerden enthousiast en een groot aantal mensen zette zichzelf met de sjaal op de foto. Jeanine Bijker ging met de prijs naar huis. Dubbel feest voor deze supporter aangezien FC Groningen die avond de bekerwedstrijd won van Vitesse.

 

Winnaar