OGO CNG

Slim rijden op Groen Gas

OGO CNG is interessant voor iedereen die schoon én goedkoop wil autorijden. De aankoop van een CNG auto ligt namelijk dicht in de buurt van een vergelijkbare benzine variant. De modellen worden vrijwel altijd met een benzinetank geleverd waardoor u gemakkelijk en snel kunt schakelen tussen brandstoffen mocht dat nodig zijn. Daarnaast is CNG goedkoper dan alle andere brandstoffen. Dit maakt het rijden op CNG slim, duurzaam en betaalbaar.100% Groen Gas

OGO CNG

CNG staat in essentie voor aardgas op hoge druk, en is daarmee een fossiele brandstof. Rijden op CNG zorgt al voor minder luchtverontreiniging (fijnstof en NOX) en uitstoot van broeikasgas (CO2) dan rijden op benzine of diesel, zonder daarbij meer te kosten. Door gebruik van CNG zal de CO2-uitstoot gemiddeld met zo’n 15% afnemen. Dankzij de komst van bio-vergisting kan dit zelfde gas echter geheel groen worden geproduceerd. Door op dit zogeheten Groen Gas te rijden ligt de gemiddelde CO2-uitstoot zelfs tot 75% lager dan dat van benzine en diesel. Dit komt door de heropname van CO2 die komt kijken bij de complete keten (well-to-wheel) van dit biologische proces. OGO CNG distribueert 100% Groen Gas om deze minimale uitstoot te kunnen garanderen. 

Tanklocaties

Nederland beschikt momenteel over zo’n 150 CNG tankstations. OGO maakt zich er hard voor om dit aantal de komende jaren te laten groeien. OGO CNG zal in eerste instantie beschikbaar zijn op vijf locaties. Op korte termijn breiden we dit verder uit. U tankt CNG in minder dan drie minuten en dat verschilt dus weinig met een ouderwetse tankbeurt. Hierdoor wordt CNG tanken voor iedereen altijd en overal mogelijk. Zoek een locatie dicht bij u in de buurt.


Kijk op www.ogocng.nl voor meer informatie.