Onze partners

 • KNVB - De Groene Club

  KNVB

  Samen met de KNVB helpt Essent alle amateurvoetbalverenigingen van Nederland met het verduurzamen van hun sportaccommodatie. Zo stellen we clubs in staat om hun energierekening te verlagen en hun CO2-uitstoot te verminderen: volle clubkas, lage broeikas.


  Lees meer
 • Servicepartners

  Servicepartners

  Essent werkt samen met zes deskundige servicepartners door heel Nederland: Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas Energiewacht, Volta Limburg en Volta Solar. Zij installeren bij onze klanten de zonnepanelen, brengen isolatie aan of onderhouden de cv-ketels van onze klanten.

  Lees meer
 • NEST

  NEST

  Wij willen onze klanten helpen om efficiënter met energie om te gaan. Met de slimme thermostaat van NEST zet je de eerste stap naar een slimmer huis en energiebesparing. Voor Essent is NEST een belangrijke partner om de energietransitie in de praktijk waar te maken.


  Lees meer
 • Tamoil

  Tamoil

  Samen met Tamoil heeft energiedirect.nl een speciaal loyaliteitsprogramma voor klanten. Met de app Tankey tanken klanten van energiedirect.nl met korting bij Tamoil. Bij iedere tankbeurt ontvangt de klant vijf cent extra korting per liter. Dankzij de samenwerking tussen Tamoil en energiedirect.nl genieten klanten van voordelige energie.

  Lees meer
 • OGO CNG

  OGO CNG

  CNG staat voor Compressed Natural Gas en is een duurzaam alternatief voor rijden op benzine en diesel. Essent levert dit groene gas. OCO CNG is ontstaan uit een samenwerking tussen Tamoil en Essent. Samen delen wij de gedachte dat duurzame mobiliteit pas echt een kans krijgt als deze ook betaalbaar is voor iedereen.

  Lees meer
 • Duurzame partnerships

  Maatschappelijke partners

  Essent is actief in diverse maatschappelijke samenwerkingsverbanden die de weg banen voor een duurzame toekomst. Als lid van EnergieNederland zijn we actief betrokken bij het Nederlands Energieakkoord.

  Lees meer