• Het zijn de beleidsmakers die keuzes moeten overwegen en maken om te tonen hoe ambitieus zij zijn om het energielandschap écht te hertekenen. Uiteraard is dat geen of-of scenario. Met een goede mix van incentives, het juiste marktmodel en de juiste mindset kunnen we ver komen.

 • Over Frank Brichau

  Per 1 januari 2017 is Frank Brichau Chief Commercial Officer (CCO) bij Essent. Frank volgde Patrick Lammers op, de huidige CEO van Essent. Brichau had al ervaring met de Essent formule, aangezien hij van 2011 tot 2016 CEO was van Essent België. Frank herpositioneerde het bedrijf van een prijsbreker naar een duurzaam winstgevend bedrijf met een positieve instelling dat verantwoordelijkheid neemt richting de klant, de samenleving en haar werknemers.

  De van oorsprong elektrotechnisch ingenieur en doctor in de toegepaste ingenieurswetenschappen startte zijn carrière in 1993 bij Shell. Van 1998 tot 2000 was hij onder andere manager van drie datacenters van Belgacom in België. In 2000 keerde hij terug bij Shell Eerst als Customer Service Center Director, daarna als Logistics Director en vervolgens als Mergers and Acquisitions Deal Leader.

  Lees meer artikelen van Frank Brichau

  Essent certificeert alle klantadviseurs en coaches voor beste dienstverlening 

  Frank Brichau volgt Lammers op als CCO