Wij gaan voor De Groene Club!
Essent energiepartner van KNVB

De komende vier jaar zijn we energiepartner van de KNVB, de grootste sportbond van Nederland. Samen met de KNVB helpen we voetbalverenigingen in Nederland met het verduurzamen van hun sportaccommodatie. Kan jouw club bijvoorbeeld energie én geld besparen met de installatie van LED-verlichting op het veld? Of misschien zijn zonnepanelen op het dak van het clubgebouw wel dé oplossing voor jullie vereniging?

De Groene Club

We werken samen met de KNVB als energiepartner van ‘De Groene Club’. Dit is een initiatief waarbij we sportverenigingen helpen met simpele en duurzame maatregelen om energie te besparen. Energie is namelijk een van de grootste kostenposten voor clubs. Het motto van De Groene Club is: Een volle clubkas en een lage broeikas!

KNVB - De Groene Club

De Groene Club

Ga voor een volle clubkas en lage broeikas! Bekijk hoe wij jouw sportvereniging kunnen helpen met het nemen van duurzame maatregelen.


Meer over De Groene Club

Betrokken bij een voetbalvereniging?

Consumenten

Voor consumenten hebben wij bespaarmogelijkheden voor thuis. Bijvoorbeeld zonnepanelen en isolatie. Bekijk ook hoe jij geld kunt besparen op je energierekening.

Meer voor consumenten

Betrokken bij voetbalvereniging en ondernemer?

Ondernemers

Wij helpen ondernemende voetballiefhebbers met energie besparen. Verlaag ook je zakelijke energierekening, bijvoorbeeld met zonnepanelen of met isolatie.

Meer voor ondernemers