Wij gaan voor De Groene Club!
Essent energiepartner van KNVB

De komende vier jaar is Essent energiepartner van de KNVB, de grootste sportbond van Nederland. Samen met de KNVB willen we alle amateurvoetbalverenigingen van Nederland in staat stellen om de positie van hun club te verbeteren door ze te ondersteunen bij het verduurzamen van hun sportaccommodatie.

Essent wil voor iedereen de nummer 1 zijn in nieuwe energie, ook voor sportverenigingen en hun leden! Het verduurzamen van voetbalclubs draagt bij aan het klimaatdoel om in de gebouwde omgeving de uitstoot van CO2 te verminderen. Samen met de KNVB willen we sportclubs en hun leden helpen met het duurzamer en energiezuiniger maken van hun accommodatie, huis of zaak.

De Groene Club

We geven invulling aan de vierjarige samenwerking met de KNVB door energiepartner te worden van ‘De Groene Club’. Dit is een sportbreed initiatief waarbij we geloven dat sportverenigingen met simpele, duurzame maatregelen een gezondere financiële positie kunnen realiseren. Energie is namelijk één van de grootste kostenposten voor een sportvereniging. Daarom helpen we hen met energie besparen. De Groene Club zorgt voor een volle clubkas en een lage broeikas.

KNVB - De Groene Club

De Groene Club

Ga voor een volle clubkas en lage broeikas! Bekijk hoe wij jouw sportvereniging kunnen helpen met het nemen van duurzame maatregelen.


Meer over De Groene Club

Betrokken bij een voetbalvereniging?

Voetballiefhebbers

Voor voetballiefhebbers hebben wij bespaarmogelijkheden voor thuis. Bijvoorbeeld zonnepanelen en isolatie. Bekijk ook hoe jij geld kunt besparen op je energierekening.

Meer voor voetballiefhebbers

Betrokken bij voetbalvereniging en ondernemer?

Ondernemers

Wij helpen ondernemende voetballiefhebbers met energie besparen. Verlaag ook je zakelijke energierekening, bijvoorbeeld met zonnepanelen of met isolatie.

Meer voor ondernemers