Essent is energiepartner van de KNVB en daar zijn we super trots op. Natuurlijk willen we die samenwerking met jou vieren!

Ben jij baas over de bal?

Kun jij de bal meer dan 400 keer hooghouden? Hem stilleggen in je nek of al koppend de trap af lopen? Touwtje springen met de bal? Wat het ook is, maak er een filmpje van en stuur het in via onderstaand formulier óf post jouw video online op Instagram met de hashtag #essentballtricks.

Misschien win jij met jouw filmpje een finaleplaats in de Essent Ball Trick Competitie! Je mag je balkunsten dan op 12 september op de Grote Markt in Groningen nog een keer vertonen voor een vakkundige jury. En wellicht wordt je dan uitgeroepen tot Ball Trick Master van Nederland! Stuur jouw inzending vóór 2 september 17:00 uur in via deze website of via Instagram.

Waar doe je het voor?

Je maakt kans op eeuwige roem, een gesigneerd shirt, een mooie beker én maximaal € 3.000,- om jouw clubhuis te laten verduurzamen, zodat ook jouw club klaar is voor de toekomst! Vul hieronder je gegevens in, upload jouw video en misschien zien we je 12 september in Groningen!

Jouw gegevens

Controleer uw gegevens

Je inzending is succesvol verzonden.

Dankjewel voor je deelname aan de Essent Ball Trick Competitie 2018! Mocht jij één van de finaleplekken weten te veroveren, dan nemen we vóór 31 augustus 2018 contact met je op en hopen we je te mogen begroeten in Groningen. Mocht je eerder vragen hebben, neem dan contact met ons op via mediarelaties@essent.nl.