06
december
2016
|
10:31
Europe/Amsterdam

Windenergie van Essent helpt VORM bij verder verduurzamen bedrijfsactiviteiten

“Bij VORM is duurzaamheidsdenken onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. We geven hier nog sterkere invulling aan nu we gebruikmaken van windenergie via Essent. Het kenmerkt hoe wij onze plaats in de maatschappij en onze verantwoordelijkheid als bouwer zien.”
Cora Jongenotter, MVO-manager bij VORM

Door windenergie te leveren aan VORM, helpt Essent de ontwikkelende bouwer om haar bedrijfsvoering te verduurzamen. VORM neemt voldoende windenergie af om alle bouwplaatsen en de complexen van NEXT Real Estate, zusteronderneming van VORM, te voorzien van duurzaam opgewekte energie.

“Bij VORM is duurzaamheidsdenken onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering” aldus Cora Jongenotter, MVO-manager bij VORM. “We geven hier nog sterkere invulling aan nu we gebruikmaken van windenergie via Essent. Het kenmerkt hoe wij onze plaats in de maatschappij en onze verantwoordelijkheid als bouwer zien.”

Voor VORM is het belangrijk om te kiezen voor duurzaam opgewekte energie. Door voor twaalf complexen en alle bouwlocaties windenergie af te nemen, voldoet zij aan een van de eisen van de CO2 prestatieladder. Dit is een certificeerbaar MVO-instrument dat er aan bij kan dragen dat VORM bij aanbestedingen wordt beloond.

 

 

Duurzame & moderne energiediensten

Essent helpt steeds meer klanten bij het verduurzamen van hun energiehuishouden en deze te optimaliseren. Nu zij onderdeel is van innogy stuurt zij met name op het aanbieden van duurzame, moderne energiediensten aan de consumenten en zakelijke markt. Essent is dan ook trots dat zij VORM mag ondersteunen in het verduurzamen van haar activiteiten.

Boilerplate

Over VORM

VORM is een allround bedrijf. Een projectontwikkelaar, bouwer en belegger in één. VORM richt zich op de gehele breedte van de bouwsector: woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie en renovatie. Er wordt zowel voor eigen rekening als in opdracht voor derden gewerkt. Vanuit de hoofdvestiging in Papendrecht concentreert de bouw zich voornamelijk in West-Nederland en wordt er ontwikkeld in geheel Nederland. Er wordt een gevarieerde, goed gevulde orderportefeuille beheerd.

www.vorm.nl