03
juli
2019
|
07:57
Europe/Amsterdam

Volta Limburg neemt installatiebedrijf Fraku over

Uitbreiding productassortiment van Volta Limburg met warmte- en koeltechniek

Vanaf 1 juli 2019 neemt Volta Limburg, servicepartnerbedrijf van Essent installatiebedrijf Fraku uit Venlo over. Fraku heeft meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Deze overname past goed bij de ambitie van Volta Limburg om haar activiteiten op het gebied van verduurzaming steeds verder uit te breiden.

Installateur met toegevoegde waarde

De installatiecapaciteit en know-how van Fraku is een toegevoegde waarde voor Volta Limburg. Fraku vult met haar projectmatige engineerings- en installatiecapaciteit voor duurzame klimaatinstallaties.de expertise van Volta Limburg aan op zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, ventilatie en CV-ketels.  

Marcel Michiels, directeur Volta Limburg, laat weten: “Door de overname van Fraku kunnen we de klant zo optimaal mogelijk voorzien van een totaalpakket van duurzame energie-oplossingen”. 

Frans Kuijpers, directeur-eigenaar van Fraku Venlo: " Volta Limburg is een solide en stabiele partner. De combinatie van Volta Limburg en Fraku biedt met de huidige energietransitie veel positieve mogelijkheden voor nu en voor in de toekomst. We zien de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”