01
februari
2018
|
13:00
Europe/Amsterdam

Volta Limburg breidt haar activiteiten uit naar België

Zonnepanelen voor de Belgische markt via Volta Energycare en essent.be

Vanaf vandaag bedient Volta Limburg, servicebedrijf van Essent, onder de naam Volta Energycare de Belgische markt op het gebied van zonnepanelen. Volta Energycare levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen op de particuliere en zakelijke markt. De groeistrategie past goed bij de ambitie van Volta Limburg om haar activiteiten verder uit te breiden.

Volta Limburg opereert op het gebied van zonne-energie onder de naam Volta Solar. Volta Solar is centre of expertise voor Essent en haar servicepartners op dit vlak.Volta Energycare zal als onderdeel van Volta Limburg de expertise op het gebied van zonnepanelen aanbieden op de Belgische markt. Met een netwerk van lokale installatiepartners en haar gespecialiseerdere adviseurs leveret, installeert en onderhoudt zij hoogwaardige zonne-installaties. 

Op de Belgische markt wordt samengewerkt met essent.be. “Het past in onze visie om steeds ruimere energiediensten aan te bieden en de sleutels tot energieproductie bij de klant te leggen”, zegt Pierre Pignolet, Managing Director van essent.be.

Bob Geerkens, Business Development Manager van Volta Energycare vertelt: “We betreden België via de Vlaamse markt, maar Brussel en Wallonië zijn later aan de beurt. Via Essent België hebben we dan toegang tot haar 500.000 klanten. De laatste cijfers bewijzen dat zonnepanelen een groot potentieel hebben”.

 

 

 

 

Volta Limburg kiest er bewust voor om te starten met het aanbieden van zonnepanelen. Later zullen andere energiebesparende maatregelen aan het assortiment in België worden toegevoegd. Streven is dat Volta Energycare de totaalaanbieder en servicepartner op het gebied van duurzame oplossingen in de woon- en werkomgeving wordt.

Sander Leenders, Directeur Energie+ bij Essent: "Deze ontwikkelingen passen in de strategie van Essent om steeds meer diensten en betaalbare, slimme producten aan te bieden die energie helpen besparen en schone energie opwekken. Uiteindelijk willen we hierin de grootste van Nederland en België worden."

Boilerplate

Over Volta Limburg

Bij Volta Limburg, servicebedrijf van Essent, staat de toevoeging Limburg echt ergens voor. Niet voor niets geniet Volta Limburg het vertrouwen van meer dan 140.000 Limburgers. Volta Limburg streeft ernaar dat haar klanten zich prettig voelen in de hun leefomgeving. Er wordt deskundig advies en de allerbeste service gegeven. Want u thuis voelen, gaat over meer dan temperatuur. U thuis voelen, doet u als u weet dat het goed zit. Volta Limburg, voelt altijd beter.