02
mei
2017
|
13:00
Europe/Amsterdam

Suzan Schakenraad nieuwe Directeur Klantenservice

 

Suzan Schakenraad wordt per 1 augustus de nieuwe Directeur Klantenservice bij Essent. Als Directeur Klantenservice zal Suzan zich richten op het verder ontwikkelen van betrouwbare en makkelijk toegankelijke dienstverlening voor de klanten van Essent en energiedirect.nl.

Suzan heeft veel zin om haar kennis en ervaring in te zetten in het hart van het bedrijf: “Ik wil mensen in hun kracht zetten en daarmee medewerkers het beste uit zichzelf laten halen. Zo zorgen we ervoor dat Essent en energiedirect.nl de beste klantadviseurs van Nederland hebben en we als bedrijf succesvol zijn,” aldus Suzan.

Sinds april zijn alle klantadviseurs van Essent en energiedirect.nl en hun coaches gecertificeerd. Doel van deze certificering is om klanten betrouwbare dienstverlening te bieden en medewerkers zich te laten ontwikkelen als professional. Essent is het eerste grote bedrijf in Nederland dat haar medewerkers formeel en objectief toetst en certificeert.

Suzan startte in 2012 bij Essent in Controlling. In 2014 werd zij Directeur Controlling. Voordat Suzan bij Essent begon was ze verantwoordelijk voor Finance & IT in het MT van La Place en daarvoor manager Fusies & Overnames bij KPMG.