29
oktober
2017
|
08:00
Europe/Amsterdam

Nominatie SponsorRing voor Essent actie skyboxovernachting

De actie 'Een nachtje slapen in het FC Groningen Stadion' van Essent heeft een nominatie voor een SponsorRing in de wacht gesleept. De SponsorRing is de jaarlijkse vakprijs voor de beste sponsorcases in Nederland. Met de activatie voor de skyboxovernachting van februari/maart van dit jaar is Essent ingedeeld in de categorie sport. In deze categorie zijn ook Jumbo (Max Verstappen), Rabobank (EuroHockey Championship 2017) en Nationale-Nederlanden (marathon Rotterdam) genomineerd. De uitreiking van de SponsorRingen is op 30 november.

Met de activatie van Essent maakten fans kans op een geheel verzorgde overnachting in een skybox van het stadion, inclusief het bekijken van de wedstrijd FC Groningen tegen Ajax. In samenwerking met vtwonen werd een skybox omgebouwd en gestyled tot een aangename en comfortabele woon/slaapkamer. Fans konden zich via AirBnB aanmelden. De actie van Essent leverde honderden aanmeldingen op. 

Oud FC Groningen voetballer Evgeniy Levchenko en zijn vrouw Victoria Koblenko mochten een nachtje proefslapen in de tot slaapkamer omgebouwde skybox na de voetbalwedstrijd  tussen FC Groningen en Excelsior. De uiteindelijke winnaar van de actie werd de Familie Gils, die een onvergetelijke overnachting kregen. 

Dennis Lith, verantwoordelijk voor sponsoring bij Essent:"Wij zijn heel trots op deze nominatie. We hebben bij deze activatie met een beperkt budget en slimme keuzes een grote impact kunnen realiseren. We hebben bewust ingezet op het realiseren van landelijke aandacht om onze merkbelofte kracht bij te zetten. Met de vele aanmeldingen, positieve reacties en alle publiciteit zijn we hierin zeker geslaagd en kijken we vol trots terug op een succesvolle activatie!"