's - Hertogenbosch,
02
juli
2018
|
09:40
Europe/Amsterdam

LuxImprove en Essent verlichten energierekening ondernemers

Ledverlichtingspecialist LuxImprove uit Kruiningen is door Essent als partner geselecteerd om energieverspilling bij ondernemers tegen te gaan. De samenwerking past in de strategie van LuxImprove om ondernemers een compleet pakket van diensten en producten aan te bieden die energie helpen besparen.

Essent kan haar zakelijke klanten in de Benelux nu van dienst zijn met onder andere een professioneel lichtadvies en lichtplan voor zowel vervangings- als nieuwbouwprojecten. LuxImprove neemt het gehele traject uit handen van advies tot oplevering. Via de Klimaatroute, onderdeel van Essent, worden jaarlijks duizenden ondernemers bezocht om ze te helpen bij het doorvoeren van energiebesparingen. De te nemen maatregelen kunnen vervolgens via verschillende servicepartners afgenomen worden waarbij LuxImprove nu de verlichtingspartner is.

Hans Verhoeven, directeur Essent Zakelijk: “Het bedrijfsleven moet de aankomende jaren energie besparen om bij te dragen om de doelen uit het Energieakkoord te halen. Minister Wiebes gaat daar op handhaven. De expertise van LuxImpove helpt ondernemers de juiste keuze te maken bij het besparen van energie op hun verlichting. Voor ons was de merkonafhankelijke positie en mogelijkheid tot totaalontzorging van LuxImprove een belangrijke factor in de selectie. We willen dat onze klanten een ongekleurd advies krijgen waarbij prijs en kwaliteit hand in hand gaan. LuxImprove heeft alles in huis om een ondernemer van begin tot eind te ontzorgen.”

“Er zijn op de zakelijke markt veel aanbieders van ledverlichting. Het is moeilijk om de juiste keuzes te maken” stelt Bas van den Brenk, directeur van Klimaatroute. “LuxImprove heeft in die zin een unieke positie. De klant krijgt een professioneel advies waarbij hij kan kiezen uit een zeer breed pakket aan verlichtingsoplossingen passend bij zijn budget. Ook de mogelijkheid om verlichting te huren of te leasen biedt kansen voor ondernemers.’’

Joran de Witte, Commercieel Directeur van LuxImprove: “Wij zijn trots dat Essent als één van de marktleiders in de zakelijke energiemarkt, ons bedrijf heeft geselecteerd als hun partner voor verlichtingsoplossingen. Deze samenwerking biedt ook kansen voor ons landelijke netwerk aan installatiepartners. In deze samenwerking doet elke schakel waar hij goed in is en worden ondernemers volledig ontzorgd, dat is wel uniek te noemen.’’