19
juni
2017
|
14:30
Europe/Amsterdam

Kirstin Simons nieuwe directeur Corporate Affairs bij Essent

Kirstin Simons (36) start op 1 september als nieuwe directeur Corporate Affairs van Essent. De afgelopen vier jaar werkte zij bij AkzoNobel. Eerst als Global Director of Communications voor het onderdeel Performance Coatings. Meest recent was zij Directeur Communicatie Nederland en Europa op groepsniveau. Daarvoor werkte Simons onder andere als Media Relations Manager bij het Luxemburgse satellietbedrijf SES ASTRA en als journalist en PR Manager voor een politieke talkshow van de ARD in Berlijn.

Bij Essent gaat Simons bouwen aan de positionering van de organisatie als het leidende duurzame en digitale energiebedrijf van de toekomst. Ook het versterken van de reputatie van de merken Essent, energiedirect.nl, Powerhouse en Essent.be wordt een van haar speerpunten. In haar rol gaat zij bijdragen aan de geïntegreerde aanpak van de interne- en externe communicatie en stakeholdermanagement.

 

Kirstin Simons, directeur Corporate Affairs Essent
Ik ben ervan overtuigd dat je als bedrijf alleen succesvol kunt zijn als je je medewerkers iedere dag opnieuw inspireert, het vertrouwen van je stakeholders wint, goed naar je klanten luistert en hen actief aan je weet te binden. Ik kijk ernaar uit om samen met collega’s een bijdrage te leveren aan de profilering van Essent en aan de energietransitie in Nederland!
Kirstin Simons, directeur Corporate Affairs Essent