24
januari
2017
|
09:58
Europe/Amsterdam

Essent CEO Patrick Lammers: 'Ik waai met alle winden mee'

Patrick Lammers, CEO Essent
Ik waai met alle winden mee..
... omdat de turbines van onze windparken dan op volle kracht kunnen draaien. Wij richten ons volledig op duurzame energie uit wind en zon. Met innogy zijn wij klaar voor de overgang naar een duurzame, decentrale en digitale energiewereld. Waait u ook met ons mee?
Patrick Lammers, CEO Essent

Klimaatverandering

Het klimaat verandert en er is nu actie nodig zodat we het tij nog kunnen keren. Veel organisaties zoals innogy, de moederorganisatie van Essent, zetten zich in om klimaatverandering tegen te gaan. We zouden veel sneller willen verduurzamen, maar lopen vaak vast door het gebrek aan gevoel van urgentie in de maatschappij om ons heen.

Urgenda

Eén van de kernthema’s vanuit innogy is ‘We Create Positive Impact’. Daarom doet onze CEO Patrick Lammers mee aan deze prikkelende campagne van Urgenda. Urgenda is de organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, sneller duurzaam wil maken.

Niet links of rechts

De campagne heeft tot doel maatschappelijke bewustwording te vergroten. De boodschap is niet links óf rechts, maar geeft een urgent signaal af naar het grote publiek én politici, in de aanloop naar de verkiezingen. Zonder de lezer een stemadvies te geven.

Campagne

De eerste stap in deze campagne is het online verspreiden van foto's met quotes en het plaatsen van posters in onder andere bushokjes. Ook volgen er filmpjes van andere CEO’s en BN’ers. Lees meer over deze prikkelende campagne met Patrick Lammers op KIESVOORKLIMAAT.NU