Essent en vtwonen werken samen aan comfortabel thuis in nieuw tv-seizoen Weer Verliefd op je Huis

15 september 2016

Essent en vtwonen doen er in het nieuwe tv-seizoen van SBS6 alles aan om mensen weer verliefd te laten worden op hun huis. In het programma Weer Verliefd op je Huis vervullen een styliste van vtwonen en een specialist van Essent alle styling- en comfortwensen van de deelnemers aan het tv-programma. De eerste aflevering van Weer Verliefd op je Huis met Essent is aanstaande zondag om 19.30 uur te zien.

Ook in het vtwonen magazine en op vtwonen.nl wil Essent de consument inspireren met haar comfortproducten. Essent wil mensen een fijn thuis bieden door hun wooncomfort te verhogen, zodat zij weer met blote voeten door het huis kunnen lopen zonder dat het koud optrekt, of een aangenamere temperatuur in huis hebben door isolatie of betere thermostaat.

Vtwonen is voor Essent de logische partner om mensen weer verliefd op hun huis te laten worden. Want door deze samenwerking worden de mooie, trendy interieurideeën van vtwonen gecombineerd met de slimme oplossingen van Essent. Hierdoor verbetert het woongenot op alle fronten: het wordt genieten in huis en alles wat daarbij hoort.

Kijk elke zondag om 19.30 uur naar vtwonen op sbs6. Kijk elke zondag om 19.30 uur naar vtwonen op sbs6.
15 september 2016

Helemaal thuis

De samenwerking met vtwonen is onderdeel van de nieuwe merkbelofte ‘Helemaal thuis’. Daarmee zet Essent kracht bij haar transformatie van energieleverancier naar energiedienstverlener om klanten te helpen het comfort in huis te verhogen. De merkbelofte wordt geïntroduceerd door de nieuwe Smart Home-campagne rond Nest Learning Thermostat™: een slim huis, is een fijn thuis.

Essent_vtwonen

Relevante links
www.essent.nl/comfort

meer over: Comfortenergiebesparing

Geplaatst: 15 september 2016