Elisah Jacobs (Interior Junkie) nieuw jurylid in Comfort Challenge

Elisah Jacobs, oprichter van het succesvolle blog Interior Junkie, is het nieuwe jurylid van de Essent Comfort Challenge. Ze is daarmee het vijfde gezicht in de vakjury.

Met de Comfort Challenge kunnen studenten, Young Professionals en creatief talent ideeën insturen om wonen comfortabeler te maken. Hiermee zijn diverse prijzen te winnen.

Elisah: “De Comfort Challenge van Essent vind ik een te gek initiatief om creatief talent op te roepen om na te denken over hoe we meer van thuis kunnen genieten én dus ook meer comfy het thuiszijn kunnen beleven. Ik kijk uit naar alle innovatieve ideeën en hoop stiekem zelf ook heel veel inspiratie op te doen!”

06 juni 2016

De voltallige vakjury bestaat uit:

jury-comfort-challenge.jpg
06 juni 2016

Over de Comfort Challenge

Met de Comfort Challenge daagt Essent creatief talent uit om ideeën in te sturen die wonen comfortabeler maken, op een eenvoudige, betaalbare en duurzame manier. Een vak- en publieksjury beoordelen deze inzendingen waarmee je kans maakt op prijzen tot €3.000,- en om je idee samen met Essent door te ontwikkelen en realiseren. Inzenden kan tot en met 19 juni. Voor meer informatie en voorwaarden: www.comfortchallenge.nl.

Relevante links
www.comfortchallenge.nl

meer over: Comfortenergiebesparing

Geplaatst: 06 juni 2016