Taco Douma nieuwe plantmanager energiecentrale RWE in Eemshaven

11 maart 2015

Taco Douma is benoemd tot plantmanager van de RWE energiecentrale in de Eemshaven. Begin februari startte Douma in zijn nieuwe rol. Hiervoor was hij verantwoordelijk voor onder meer de RWE centrales in Geleen en België.

Taco Douma nieuwe plantmanager centrale Eemshaven

Taco Douma studeerde als ingenieur civiele techniek af aan de technische universiteit Delft. Hij is 51 jaar oud. Over de invulling van zijn functie zegt Douma: "Ik wil mij richten op een goede bedrijfsvoering, sterke relaties met onze stakeholders en veiligheid voor mijn team en de omgeving. In de aankomende maanden zetten we de laatste stappen op weg naar commerciële inbedrijfsstelling van de centrale. Ik kijk er naar uit om dat tot een succes te maken."

Roger Miesen, Chief Technical Officer Steenkool, Gas & Biomassa van RWE Generation: "Ik ben verheugd dat Taco deze functie heeft geaccepteerd. Met zijn kennis en ervaring zal Taco op zijn eigen, kenmerkende wijze bijdragen aan een gezonde bedrijfsvoering. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe functie."

Voormalig plantmanager Jim Haggan is een nieuwe functie van Operations & Maintenance manager bij het bedrijf Kapar Energy Ventures in Maleisië aangegaan. Dit project levert 15% van de energievoorziening in Maleisië.

meer over: EemshavenRWE

Citaten

  • "Ik wil mij richten op een goede bedrijfsvoering, sterke relaties met onze stakeholders en veiligheid voor mijn team en de omgeving. In de aankomende maanden zetten we de laatste stappen op weg naar commerciële inbedrijfsstelling van de centrale. Ik kijk er naar uit om dat tot een succes te maken." Taco Douma

  • "Ik ben verheugd dat Taco deze functie heeft geaccepteerd. Met zijn kennis en ervaring zal Taco op zijn eigen, kenmerkende wijze bijdragen aan een gezonde bedrijfsvoering. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe functie." Roger Miesen

Geplaatst: 11 maart 2015