Kerstcadeaus van Essent Zakelijk voor Zorgboerderij Giersbergen

16 december 2015

Vandaag verraste energieleverancier Essent Zakelijk medewerkers en cliënten van Zorgboerderij Giersbergen in Drunen. De tachtig cliënten ontvingen kerststollen en kerstpakketten, het personeel mag een gezamenlijk uitje kiezen en de eigenaresse kreeg nieuw serviesgoed voor de zorgboerderij overhandigd.

Zorgboerderij Giersbergen is al sinds haar oprichting klant van Essent Zakelijk. Wouter van Rhoon, directeur Essent Zakelijk: “Bij Essent Zakelijk staat de klant centraal. We wilden dan ook graag iets extra doen voor een bijzondere klant. We kunnen in dat kader niet om Zorgboerderij Giersbergen heen. Zij kozen vanaf hun start in 2006 voor ons als energieleverancier en zijn nog steeds klant. Belangrijker nog, de medewerkers, stagiaires en vrijwilligers doen heel bijzonder werk. Via deze weg spreken wij daar onze waardering voor uit.”

Op Zorgboerderij Giersbergen worden cliënten met een geheugenprobleem of het verlies van zelfredzaamheid vanwege een andere oorzaak geholpen. Medewerkers werken volgens de methode van Professor Böhm – een bewezen concept speciaal voor mensen met dementie of andere geheugenproblemen waarmee de conditie en zelfredzaamheid verbetert.

De tachtig cliënten van de zorgboerderij ontvingen namens Essent Zakelijk kerststollen en kerstpakketten om tijdens de feestdagen met hun familie en mantelzorgers te delen. De medewerkers kregen een tegoedbon voor een gezamenlijk dagje uit aangeboden en binnenkort kunnen cliënten en bezoekers gebruikmaken van nieuw serviesgoed.

Hellen Junggeburth – van Rooij, zorgmanager van de Zorgboerderij: “We wilden heel graag onze cliënten, mantelzorgers en medewerkers in het zonnetje zetten. De zorg is geen vetpot en vraagt veel tijd en aandacht van de mensen in de omgeving van onze cliënten. Deze actie van Essent Zakelijk stelt ons in staat om alle betrokkenen een hart onder de riem te steken en het voor ons zo belangrijke familiegevoel te bieden.”

zorgboerderij

meer over: Essent zakelijk

Citaten

  • Bij Essent Zakelijk staat de klant centraal. We wilden dan ook graag iets extra doen voor een bijzondere klant. We kunnen in dat kader niet om Zorgboerderij Giersbergen heen. Zij kozen vanaf hun start in 2006 voor ons als energieleverancier en zijn nog steeds klant. Belangrijker nog, de medewerkers, stagiaires en vrijwilligers doen heel bijzonder werk. Via deze weg spreken wij daar onze waardering voor uit. Wouter van Rhoon, directeur Essent Zakelijk

Geplaatst: 16 december 2015