Marcelle Mettes benoemd tot directeur Innovatie bij Essent

01 juli 2014

Marcelle Mettes (40) is met ingang van 19 mei benoemd tot directeur Innovatie bij Essent.

Mettes wordt verantwoordelijk voor het versnellen van klantgedreven, open innovatie binnen het energiebedrijf, waarbij maatschappelijke trends en veranderende klantbehoeften worden omgezet in relevante oplossingen voor de huishouding en bedrijfsvoering van klanten. Essent wil, naast elektriciteit en gas, de markt voor oplossingen op het gebied van energie en techniek laten groeien.  

Marcelle Mettes

Mettes gaat zich met haar team richten op domeinen als energiebesparing en decentrale energie-opwek. Daarbij zoekt Essent naar samenwerking met innovatieve partners voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor in en om het huis of bedrijfspand. Oplossingen die klanten helpen om hun huishouden of bedrijf op een duurzame manier te runnen en de kwaliteit van wonen en werken te verbeteren.

Mettes was al in dienst bij Essent als Directeur Innovation & Market Development. Daarvoor werkte zij drie jaar als Manager Market Activation B2C.

Mettes heeft meer dan 14 jaar ervaring in Marketing. Voor ze bij Essent kwam, werkte zij bij diverse high-tech bedrijven zoals Accenture, T-Mobile en UPC.

Mettes is afgestudeerd in Bedrijfseconomie aan Nyenrode, de Vrije Universiteit Amsterdam en in Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam.  

meer over: concern


Geplaatst: 01 juli 2014