Essent geeft energieadvies in Gamma Gouda

14 oktober 2014

Bezoekers van de Gammavestiging in Gouda kunnen als een van de eersten in Nederland terecht bij energieadviseurs van Essent voor een persoonlijk energieadvies. De Gammavestiging aan het Elburgplein 7 is de tweede in Nederland waar Essent met adviseurs aanwezig is.

De samenwerking tussen beide partijen bevindt zich nog in een testfase. De Gamma vestiging in Zwolle had de primeur. Daar zijn sinds 19 september energieadviseurs van Essent actief van wie veel gebruik wordt gemaakt door Gamma-klanten.  

14 oktober 2014

Bespaarscan

Klanten van Gamma in Gouda kunnen bij de energieadviseurs van Essent een gratis bespaarscan doen. Met die scan kunnen zij de mogelijkheden voor energiebesparing in hun huis ontdekken. Ook kunnen zij bij de adviseurs terecht voor informatie over het verlagen van de energierekening en voor producten als zonnepanelen, energiezuinige cv-ketels en isolatie.  

gamma-isolatie.jpg
14 oktober 2014

Energieoplossingen voor in en om het huis

De samenwerking met Gamma past in het streven van Essent om op onderscheidende manieren energieoplossingen onder de aandacht te brengen. Gamma wil haar klanten helpen duurzame oplossingen voor hun energieverbruik te vinden.  

Geplaatst: 14 oktober 2014