Essent energiepartner van Nest Labs in Nederland

06 september 2014
Nest thermostaat

Essent is energiepartner van Nest Labs als dit bedrijf later deze maand haar Nest Learning Thermostat™ in Nederland introduceert. De verbintenis houdt in dat Essent de zelflerende thermostaat in Nederland mag gaan aanbieden. Essent biedt consumenten en bedrijven daarmee meer regie over hun energiegebruik.

CEO Erwin van Laethem van Essent licht toe: "De verbintenis tussen Essent en Nest past in de rol die Essent speelt als pionier in de energietransitie. Wij werken iedere dag aan innovatie en nieuwe producten die het consumenten en ondernemers mogelijk maken om hun eigen keuzes te maken in energiegebruik en energiebesparing. Essent introduceerde als eerste de slimme thermostaat in Nederland. De samenwerking met een wereldspeler als Nest is onze volgende stap. De zelflerende thermostaat van Nest biedt de combinatie van de nieuwste technologie en verbluffend mooi design. Zo zullen wij de komende jaren onze klanten meer innovatieve producten bieden die hen zelf de regie geven over hun energiegebruik.”

06 september 2014

Nest Learning Thermostat

De Nest Thermostat voor Europa maakt programmeren overbodig. Zet je temperatuur hoger en lager zoals je altijd deed en na ongeveer een week doet de Nest dit automatisch voor je. Daarnaast maakt hij een gepersonaliseerd schema dat steeds beter wordt naarmate er tijd verstrijkt. Dankzij de ingebouwde sensoren weet de Nest Thermostat wanneer het huis leeg is, zodat de Nest Auto-Afwezig functie automatisch de temperatuur kan verlagen en zo helpt om nog meer energie te besparen.  

06 september 2014

Prijzen en beschikbaarheid

Beschikbaarheid en prijzen van de Nest Thermostaat worden later deze maand bekendgemaakt. Consumenten die op de hoogte willen worden gehouden van de beschikbaarheid en het aanbod van Essent kunnen zich aanmelden op www.essent.nl/nest.  

Relevante links
www.essent.nl/nest


Citaten

  • “De komende jaren zullen wij onze klanten innovatieve producten bieden die hen zelf de regie geven over hun energiegebruik.” Erwin van Laethem, CEO van Essent

Geplaatst: 06 september 2014