VIP-kaarten Thialf brengen 2.250 euro op voor Serious Request

27 december 2013

Het VIP-arrangement in ijsstadion Thialf dat Essent heeft geveild voor 3FM Serious Request is afgehamerd op 2.250 euro. Het arrangement van het energiebedrijf bestaat uit een uitgebreide ontvangst van de hoogste bieder samen met 3 gasten op zaterdag 22 maart in Thailf. Dan vindt namelijk, als afsluiter van het seizoen, in het ijsstadion in Heerenveen het WK Allround schaatsen plaats.

27 december 2013

Opbrengst naar 3FM Serious Request

De opbrengst van het VIP-arrangement gaat in z’n geheel naar 3FM Serious Request. De actie van het radiostation had dit jaar als doel kindersterfte door de gevolgen van diarree in Afrika tegen te gaan. Het Glazen Huis, van waaruit de actie traditioneel geleid wordt, stond dit jaar in Leeuwarden. Op Eerste Kerstdag bleek er een recordbedrag van 12.302.747 euro opgehaald te zijn.

VIP-kaarten Thialf brengen 2.250 euro op voor Serious Request
27 december 2013

Besteed aan betere hygiëne in Afrika

Het Rode Kruis zal dit bedrag besteden aan het verbeteren van de hygiënische omstandigheden waarin Afrikaanse kinderen leven. Ze doet dat via de aanleg van schoon drinkwater, zeep en toiletten.

27 december 2013

Ook acties in Groningen en Zwolle

Naast de actie voor Thialf veilde Essent ook een VIP-arrangement voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. Dat leverde 750 euro op. Ten slotte zamelde ook een groep Zwolse medewerkers van het energiebedrijf geld in voor de actie.

meer over: schaatsen


Geplaatst: 27 december 2013