VIP-experience FC Groningen brengt 750 euro op voor Serious Request

27 december 2013

De VIP-experience bij FC Groningen die Essent heeft geveild voor 3FM Serious Request is afgehamerd op 750 euro. Het arrangement dat het energiebedrijf aanbood, bestaat uit een uitgebreide ontvangst van de hoogste bieder samen met een gast bij een thuiswedstrijd naar keuze.

27 december 2013

Opbrengst naar 3FM Serious Request

De opbrengst van het VIP-arrangement gaat in z’n geheel naar 3FM Serious Request. De actie van het radiostation had dit jaar als doel kindersterfte door de gevolgen van diarree in Afrika tegen te gaan. Het Glazen Huis, van waaruit de actie traditioneel geleid wordt, stond dit jaar in Leeuwarden. Op Eerste Kerstdag bleek er een recordbedrag van 12.302.747 euro opgehaald te zijn.

VIP-experience FC Groningen brengt 750 euro op voor Serious Request
27 december 2013

Besteed aan betere hygiëne in Afrika

Het Rode Kruis zal dit bedrag besteden aan het verbeteren van de hygiënische omstandigheden waarin Afrikaanse kinderen leven. Ze doet dat via de aanleg van schoon drinkwater, zeep en toiletten.

27 december 2013

Ook acties in Heerenveen en Zwolle

Naast de actie bij FC Groningen veilde Essent ook een VIP-arrangement bij het WK Allround in ijsstadion Thialf in Heerenveen. Ten slotte zamelde ook een groep Zwolse medewerkers van het energiebedrijf geld in voor de actie.

meer over: FC_Groningen


Geplaatst: 27 december 2013