Spanning stijgt bij Essent in Den Bosch

29 oktober 2013

De spanning stijgt in het kantoor van Essent in Den Bosch. Donderdag 7 november, als de zogenaamde Winning Workplace Award wordt uitgereikt, wordt bekend of het energiebedrijf de beste werkplek van Nederland biedt. Essent’s hoofdkantoor is samen met dat van concurrent Eneco en van groothandel Makro voor deze prestigieuze prijs genomineerd.

Spanning stijgt bij Essent in Den Bosch

In aanloop naar de finale zet Essent haar Bossche pand de komende dagen ’s ochtends en ’s avonds trots enkele uren in de spotlights. Dat gebeurt met een energiezuinige laserprojectie die steeds rond de spits op het pand te zien is.

29 oktober 2013

Nominatie voor gebouw, ligging en werkplekken

Essent bereikte de top 3 van de verkiezing op basis van een publieksstemming op internet gecombineerd met een juryoordeel. De jury keek daarbij onder andere naar het gebouw zelf, de ligging, de werkplekken en de manier waarop de deelnemende organisaties een open en innovatieve cultuur voor hun medewerkers weten te creëren.

29 oktober 2013

Kantoor maar ook thuiswerken belangrijk

Essent dankt haar nominatie overigens niet alleen aan het kantoor in Den Bosch zelf maar ook vanwege de manier waarop ze haar medewerkers ondersteunt in het zogenaamde Nieuwe Werken. Zo verzorgt Essent voor alle medewerkers een thuiswerkplek die van alle gemakken is voorzien, zodat werken vanuit huis optimaal wordt ondersteund.

29 oktober 2013

Prijs wordt eens per 2 jaar uitgereikt

De Winning Workplace Award is een initiatief van vastgoedbedrijf Jones Lang LaSalle. De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van huisvesting. De eerste editie in 2011 is gewonnen door Vodafone.


Geplaatst: 29 oktober 2013