Ook Thialf Boppe bij 3FM Serious Request

18 december 2013

Met de komst van het Glazen Huis naar Leeuwarden is het Fryslân Boppe van 18 tot en met 24 december bij 3FM Serious Request. Energiebedrijf Essent voegt dit jaar ook een extra Fries tintje toe aan de bij de goededoelenactie behorende veiling. En wel door een VIP-arrangement voor 4 personen voor het WK Allround op zaterdag 22 maart in Thialf Heerenveen ter veiling aan te bieden.  

Essent zal de hoogste bieder samen met diens 3 gasten met alle égards als VIP in het ijsstadion ontvangen. De gelukkigen kunnen de traditionele afsluiter van het schaatsseizoen dan volgen vanaf de beste en meest comfortabele plekken in het stadion. Ook een meet en greet met de beste schaatsers ter wereld maakt onderdeel uit van het arrangement.  

VIP-in-Thialf.jpg

Opbrengst naar 3FM Serious Request
De opbrengst van het VIP-arrangement komt net als alle andere veilingitems geheel ten goede aan 3FM Serious Request. De actie van het radiostation heeft dit jaar als doel kindersterfte door de gevolgen van diarree in Afrika tegen te gaan.

Besteed aan betere hygiëne in Afrika
Het Rode Kruis zal de opbrengst besteden aan het verbeteren van de hygiënische omstandigheden waarin Afrikaanse kinderen leven. Ze doet dat via de aanleg van schoon drinkwater, zeep en toiletten.


meer over: schaatsen


Geplaatst: 18 december 2013