Medewerkers Essent/RWE steunen Alpe d’HuZes-team met gift

20 februari 2013
Medewerkers Essent/RWE steunen Alpe d’HuZes-team met gift

Op maandag 18 februari overhandigde Jim Haggan, locatiemanager van de nieuwe centrale van energiebedrijf Essent/RWE in Eemshaven, een gift van 850 euro aan Mariël Drenth en Priscilla Sysema van Team Dylana-Esmee in Appingedam.

Het Team Dylana-Esmee bestaat uit een aantal betrokken inwoners van Appingedam en omstreken dat zich inzet om onderzoek naar, en behandeling van kanker bij jonge kinderen financieel te ondersteunen; in het bijzonder hersentumor. Zo doen leden van het team mee aan Alpe d’ HuZes, de beklimming van de bekende top uit de Tour de France, waarmee zij ook geld willen ophalen voor de behandeling van deze vorm van kanker.

Onlangs is Esmee overleden aan haar hersentumor. Maar het team gaat onverminderd door voor Dylana en voor de behandeling van andere kinderen die aan hetzelfde lijden.

De medewerkers van de Essent/RWE-centrale aan de Eemshaven in Noord-Groningen hebben met kerst een loterij gehouden. Veel medewerkers kenden het team Dylana-Esmee en dragen het initiatief een warm hart toe; vandaar dat Haggan de cheque namens hen het team de cheque overhandigde.  

Geplaatst: 20 februari 2013