Gronings voetbal wil scoren op Fries 3FM Serious Request

18 december 2013

Met de komst van het Glazen Huis naar Leeuwarden is het Fryslân Boppe van 18 tot en met 24 december bij 3FM Serious Request. Maar FC Groningen en haar hoofdsponsor Essent voegen dit jaar een Gronings accent toe aan de bij de goededoelenactie behorende veiling. En wel door een speciaal VIP-arrangement ter veiling aan te bieden.  

De voetbalclub en het energiebedrijf zullen de hoogste bieder samen met diens gast met alle égards als VIP bij een van de thuiswedstrijden in de Euroborg ontvangen. De gelukkigen zien niet alleen de wedstrijd vanuit een van de skyboxen. Ook is er een meet & greet met de spelers, wonen ze de persconferentie bij en mogen ze een exclusief kijkje in het spelershome nemen.  

VIP-bij-FC-Groningen.jpg

Opbrengst naar actie 3FM
De opbrengst van het VIP-arrangement komt net als alle andere veilingitems geheel ten goede aan 3FM Serious Request. De actie van het radiostation heeft dit jaar als doel kindersterfte door de gevolgen van diarree in Afrika tegen te gaan.

Rode Kruis verbetert hygiëne in Afrika
Het Rode Kruis zal de opbrengst besteden aan het verbeteren van de hygiënische omstandigheden waarin Afrikaanse kinderen leven. Ze doet dat via de aanleg van schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Bieden op het VIP-arrangement
Bieden op het VIP-arrangement kan tot en met dinsdag 24 december.  

meer over: FC_Groningen


Geplaatst: 18 december 2013