Annamarie Thomas en Ard Schenk speciale gasten op Open dag Thialf

17 oktober 2013

Annamarie Thomas en Ard Schenk komen zaterdag 19 oktober als speciale gast naar de Open dag in ijsstadion Thialf. Samen met de bezoekers van het gratis toegankelijke festijn openen ze officieus het nieuwe schaatsseizoen. De Open dag duurt van 12.30 uur tot 16.00 uur.

Open dag Thialf

Met de Open dag markeren Thialf en haar hoofdsponsor Essent de start van een nieuw schaatsseizoen. Iedereen is uitgenodigd om de ijzers onder te binden en een rondje te komen schaatsen. Ook zijn er diverse clinics, en demonstraties van shorttrack-, marathon- en langebaanschaatsen maar ook van kunstrijden, curling en schoonrijden. Van die laatste sport is Schenk ambassadeur. Ten slotte behoort een kijkje achter de schermen in een heuse ´backstage´-tour tot de mogelijkheden.

17 oktober 2013

Speciale gezinskortingkaart voor bezoekers Open dag

Wie zaterdag de smaak te pakken krijgt, kan daarnaast tegen inlevering van de speciale coupon een gezinskortingkaart ophalen. Met deze aanbieding van energiebedrijf Essent en Thialf krijgen maximaal 3 kinderen (t/m 12 jaar) gratis entree op een dag naar keuze. De ouders ontvangen diezelfde dag een korting van 1 euro op de reguliere toegangsprijs.

meer over: schaatsen


Geplaatst: 17 oktober 2013