31e Limburg Festival start met ‘Essent Power Cycle Tour’

31 juli 2013

Het 31ste Limburg Festival gaat energiek van start met de Essent Power Cycle Tour op woensdag 7 augustus. Tijdens deze theatrale fietstocht krijgen jong en oud op bijzondere plekken 7 verschillende voorstellingen te zien. Een deel van de tocht voert over het terrein van de Clauscentrale van energiebedrijf Essent in Maasbracht.  

Clauscentrale

De fietstocht is ongeveer 28 kilometer lang. De gehele tour duurt, inclusief bezoek aan de 7 voorstellingen, zo’n 4 à 5 uur. Volwassenen betalen 6 euro per persoon en kinderen fietsen mee voor 2,50 euro per persoon. Reserveren is niet nodig.  

Starten kan tussen 10.30 en 12.00 uur vanaf drie verschillende punten. Dat zijn:

  • Parkeerplaats Clauscentrale Essent, Voorstraat 19, Maasbracht
  • Beachclub Degreez Funbeach, Velkenskamp 1, Panheel
  • Restaurant/brasserie Bodschmolenplas, Bosmolenweg 16, Panheel

Deelnemers die de fiets met de auto meenemen, kunnen het beste starten bij Essent. Daar is een grote parkeerplaats.  

31 juli 2013

Line up en meer informatie

Een overzicht van de voorstellingen tijdens de Essent Power Cycle Tour en meer informatie is te vinden de website van het Limburg Festival.  

31 juli 2013

Theater in een ander licht

Als hoofdsponsor van het Limburg Festival stelt Essent het terrein van haar Clauscentrale eenmalig open voor het publiek. Woordvoerder Ilse Steenbergen: ‘De deelnemers aan de fietstocht kunnen daardoor niet alleen genieten van bijzonder locatietheater maar ook kennismaken met de centrale die al sinds 1978 vanuit het hart van Limburg de provincie van stroom voorziet. ‘  

meer over: de_Clauscentrale

Geplaatst: 31 juli 2013