Thialf verwelkomt opnieuw ‘Facebook-VIPS’

31 oktober 2012

Essent reserveert deze winter in Thialf opnieuw exclusief 2 stoelen voor gebruikers van Facebook. Bij alledrie internationale wedstrijden die er dit seizoen plaatsvinden geeft het energiebedrijf een aantal gebruikers van het sociale netwerk zo een VIP-behandeling. Vorig jaar had het ijsstadion in Heerenveen de Europese primeur met deze socialmediazitjes.

Thialf verwelkomt opnieuw ‘Facebook-VIPS’

De ‘Facebook-stoelen’ bevinden zich op ‘het mooiste plekje zo ongeveer’, aldus een van de gelukkigen die er vorig jaar op mocht plaatsnemen.

31 oktober 2012

Essent ‘liken’ en een stoel claimen

Om kans te maken een van de wedstrijden in Thialf te bekijken vanaf de speciale stoelen op de VIP-tribune moeten gebruikers van het sociale netwerk de pagina van Essent ‘liken’. En daarna een stoel claimen in het virtuele stadion. Vorig jaar deden ruim duizend schaatsfans mee aan de actie.

31 oktober 2012

Eerste VIPS komen naar Essent ISU World Cup

De eerste wedstrijd waarbij de Facebook-VIPS welkom worden geheten is de Essent ISU World Cup op 16, 17 en 18 november. In januari, bij het EK Allround, en in maart, bij de finale van de wereldbekerwedstrijden, zullen opnieuw Facebook-VIPS aanwezig zijn.

31 oktober 2012

Essent: meer dan 10 jaar schaatssupporter

Essent is al meer dan 10 jaar supporter van het schaatsen. Het energiebedrijf is hoofdsponsor van Thialf, de Essent ISU World Cups en de EK’s en WK’s Schaatsen. Essent ondersteunt ten slotte ook de KNSB.

31 oktober 2012

Meer informatie

www.essent.nl/schaatsen

Relevante links
www.facebook.com/essent

meer over: schaatsenGeplaatst: 31 oktober 2012