Patrick Lammers benoemd tot Chief Commercial Officer Essent

04 oktober 2012

Patrick Lammers (47) is per 1 oktober benoemd tot Chief Commercial Officer. Hij vervulde deze functie al geruime tijd ad interim in combinatie met zijn rol als directeur B2C van Essent.  

Patrick Lammers

Patrick Lammers startte in 2010 bij Essent als directeur van Powerhouse en Westland Energie Services, twee dochterbedrijven van Essent. Daarvoor was hij onder andere CEO van de Dyson Group, directeur van Dureal (divisie van Univar). Ook vervulde hij verschillende nationale en internationale managementposities bij Shell.

Erwin van Laethem, CEO van Essent: “Patrick heeft in de afgelopen jaren bewezen een belangrijke aanwinst voor Essent te zijn. Zijn ruime commerciële ervaring en ervaring met Essent zijn van grote toegevoegde waarde.”

De Raad van Bestuur van Essent bestaat nu uit Erwin van Laethem (CEO), Arjan Blok (CFO), Nina Skorupska (CTO) en Patrick Lammers (CCO).  


Citaten

  • “Patrick Lammers heeft in de afgelopen jaren bewezen een belangrijke aanwinst voor Essent te zijn. Zijn ruime commerciële ervaring en ervaring met Essent zijn van grote toegevoegde waarde.” Erwin van Laethem, CEO van Essent

Geplaatst: 04 oktober 2012