Je kiest nooit verkeerd en zit dus altijd goed

21 augustus 2012

Met Essent DubbelZeker voor consumenten en MKB’ers

Maandag lanceerde Essent opnieuw de unieke propositie DubbelZeker via televisie, radio en internet. Met DubbelZeker heeft de consument geen last van prijsstijgingen, maar profiteert hij wel van prijsdalingen. De consument zit dus altijd goed. Dat hebben vorig jaar al 15.000 klanten ervaren. Overstappen naar energie van Essent is bovendien altijd goed geregeld.

Dubbelzeker bij Essent
21 augustus 2012

Uniek product

Er wordt veel geschreven en gepubliceerd over switchen van energieleverancier, prijsstijgingen en over al dan niet vastzetten van je energietarief. De gemiddelde consument ziet door de bomen het bos niet meer De consument wil niet benadeeld worden wanneer de prijzen dalen, terwijl hij net zijn tarief heeft vastgezet. Daarom biedt Essent consumenten en MKB’ers DubbelZeker aan: een jaar Groene stroom en gas. Wanneer de energieprijzen gedurende dat jaar stijgen, dan zijn klanten hiertegen verzekerd. Dit bieden alle energieleveranciers. Maar alleen bij Essent DubbelZeker dalen ook de tarieven wanneer de energieprijzen gedurende het jaar dalen. Een win-win situatie dus.  

21 augustus 2012

Meer lezen?

Het DubbelZeker aanbod loopt van 20 augustus tot 17 september. Op de website van Essent vinden consumenten en MKB’ers alle informatie.  


Geplaatst: 21 augustus 2012