Friezin neemt als eerste plaats op Facebook-stoelen in Thialf

23 februari 2012

Den Bosch/Heerenveen - De in Groningen studerende Friezin Janneke Visser is de allereerste Facebook-gebruiker die samen met een vriend of vriendin gaat plaatsnemen op de twee stoelen die in Thialf exclusief gereserveerd zijn voor gebruikers van het sociale netwerk.

Dit zal zijn op vrijdag 2 maart, de eerste dag van de wedstrijden om de Essent ISU World Cup en ook de dag waarop de Facebook-stoelen in het ijsstadion in Heerenveen in gebruik worden genomen.

Facebook-stoelen in Thialf
23 februari 2012

Essent & Thialf

Het ijsstadion in Heerenveen is het eerste sportstadion in Europa waar voortaan bij alle grote internationale schaatswedstrijden twee Facebook-gebruikers op de eerste rang zitten. De actie is een initiatief van Essent en wordt mede mogelijk gemaakt door Thialf en de KNSB. Om kans te maken op een plekje op de blauwe Facebook-stoelen moeten gebruikers van het sociale netwerk de pagina van Essent ‘liken’ en een stoel claimen in het virtuele Thialf-stadion.

23 februari 2012

Facebookers in Thialf bij Essent ISU World Cup en WK Afstanden

De eerste wedstrijd waarbij de socialmediazitjes bezet worden, is de Essent ISU World Cup op 2, 3 en 4 maart. Enkele weken later bij de seizoensafsluiting, de Essent ISU WK Afstanden, worden de plaatsen opnieuw door Facebookers ingenomen.

23 februari 2012

Essent: al meer dan 10 jaar supporter van het schaatsen

Essent is al meer dan 10 jaar supporter van het schaatsen. We zijn, naast hoofdsponsor van Thialf, sponsor van de wereldbekercyclus Essent ISU World Cup en Essent ISU Championships (EK’s en WK’s schaatsen) en van de KNSB.

Geplaatst: 23 februari 2012