Essent langer sponsor van EK’s en WK’s schaatsen

05 juni 2012

Essent blijft ook in 2013 en 2014 hoofdsponsor van de EK’s en WK’s schaatsen. Het energiebedrijf heeft het contract daarvoor met de internationale schaatsbond ISU verlengd tot aan de Olympische Spelen van Sotchi. Essent bestendigt hiermee haar jarenlange rol als belangrijkste sponsor van het internationale schaatsen.

Directeur Corporate Affairs Dig Istha van Essent benadrukt het belang ervan: ‘Nu deze prachtige sport het in deze tijd moeilijker heeft geldschieters te vinden, vinden wij het als jarenlange en nauw bij de sport betrokken sponsor belangrijk het schaatsen zekerheid te bieden. Met trots hebben we dan ook onze handtekening onder dit contract gezet. Door ons opnieuw te verbinden aan het schaatsen blijven wij als merk meeliften op de oer-Hollandse en sympathieke uitstraling van deze sport.’

Essent ISU Championships
05 juni 2012

Ook Essent ISU World Cups tot 2014

Behalve van de in het nieuwe contract geregelde sponsoring van de EK/WK Allround, de EK/WK Afstanden en het WK Sprint blijft Essent ook tot 2014 de Essent ISU World Cup steunen. Het hoofdsponsorschap van de jaarlijkse cyclus wereldbekerwedstrijden was al eerder overeengekomen.

Geplaatst: 05 juni 2012