Conferentie: Hoe kunnen bedrijven bijdragen aan de groene economie?

13 april 2012

Hoe kunnen bedrijven bijdragen aan de groene economie? Dat is dit jaar het thema van conferentie die de Nederlandse en Duitse takken van het UN Global Compact netwerk. De conferentie vindt plaats op dinsdagmiddag 24 april van 12.30 tot 18.00 uur in de Eusebiuskerk in Arnhem.  

Global Compact

Het evenement van UN Global Compact is een voorafje op de United Nations Conference on Sustainable Development in Rio de Janeiro in juni van 2012. Een van de hoofdthema’s daar is duurzame ontwikkeling, met de focus op een groene economie.  Sprekers: John Elkington, Bernard Wientjes en Peter Terium
Tijdens de conferentie in Arnhem geven John Elkington (de ‘uitvinder’ van het ‘Triple P’-concept), Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW) en CEO Peter Terium van RWE hun visie op duurzaam ondernemen en de groene economie. In interactieve parallelsessies worden specifieke invalshoeken nader uitgewerkt. Bedrijven en sprekers laten ‘best practices’ op sociaal, financieel en milieugebied en het effect daarvan op duurzaamheid.  

Georganiseerd door VNO-NCW, Essent en RWE
De organisatie van de conferentie is in handen van werkgeversorganisatie VNO-NCW, Essent en RWE.

Aanmelden en meer informatie
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze conferentie. Deelname is kostenloos. De voertaal van de conferentie is Engels.

Geplaatst: 13 april 2012