Cheque voor zorgboerderij

03 december 2012

UITHUIZEN – Op 28 november heeft het Duitse bouwbedrijf Kőster, contractpartij van RWE/Essent, een cheque van vijfduizend euro uitgereikt aan zorgboerderij Calidad in Uithuizen.  

Oprichtster Aducta Dijkstra Meulman van zorgboerderij Calidad nam de cheque verheugd in ontvangst. “Het geld kan goed worden besteed. Zo hebben we vorig jaar nog een prachtige speeltuin aangelegd.”

Op de zorgboerderij is plek voor zo’n tachtig kinderen en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, in dagopvang, tijdelijke opvang of begeleid wonen.

Bouwbedrijf Kőster won de cheque bij de HSE-awards, een jaarlijkse prijsuitreiking van RWE/Essent waarbij contractpartijen worden beoordeeld op de manier waarop ze met alle veiligheidsregels omgaan. De cheque moet worden geschonken aan een goed doel.

Projectleider Jens Waterműlder van Kőster is uiteraard trots op de prijs: “Wij hechten het grootste belang aan veiligheid tijdens al onze werkzaamheden.” Het bouwbedrijf verricht grondwerkzaamheden, zoals riolering en asfaltering, bij de RWE/Essent Eemshavencentrale,

Waterműlder kwam op het idee om de cheque aan Calidad te doneren via een schoonmaakster bij de centrale. Zij heeft twee kinderen die ook naar Calidad gaan.  

Essent Calidad

Projectleiders Jens Hannes van RWE/Essent (links) en Jens Waterműlder van Kőster reiken de cheque t.w.v. 5.000 euro uit aan Aducta Dijkstra Meulman van Calidad.  

Relevante links
www.zorgboerderijcalidad.nl


Citaten

  • “Wij hechten het grootste belang aan veiligheid tijdens al onze werkzaamheden.” Projectleider Jens Waterműlder van Kőster

Geplaatst: 03 december 2012