NieuwWeten of u nog goed zit?

Upload uw energierekening en ontvang binnen een uur* een offerte!

Zo werkt het:

Stuur een foto van uw zakelijke energierekening via Whatsapp en krijg binnen 60 minuten* toegang tot een offerte op maat. 

Stappenplan

1. Maak een foto uw energierekening
Maak een foto van uw energierekening (inclusief NAW & EAN codes).
 
2. App of mail uw energierekening
Stuur de foto via Whatsapp naar 06 46 20 26 14. U kunt uw energierekening ook e-mailen naar onlinemidmarketsales@essent.nl
 
3. Ontvang offerte
Uw regiomanager neemt contact met u op om uw wensen te bespreken. Daarna ontvangt u in minder dan 1 uur*  inloggegevens om uw offerte op maat in te zien. De offerte is 1 dag geldig. 
*Op werkdagen tussen 09.00 & 16.00. Bij drukte kan het iets langer duren. 
Energie vergelijken
Energie vergelijken

Ons aanbod is simpel en transparant

De kosten voor de levering van energie bestaan uit verschillende componenten. De opbouw verschilt per leverancier. Essent houdt de leveringskosten simpel en transparant. De leveringskosten bestaan namelijk alleen uit een tarief per kWh/m³, een vastrechtbedrag per maand en eenmalige administratiekosten. Voorbeelden van leveringskosten die Essent niet in rekening brengt zijn: kW-max vergoeding, meetkosten en flexibiliteitsdiensten.

N.B. Het tarief per kWh/m3 komt op de energiemarkt tot stand en verandert dagelijks. Voor een juiste vergelijking moet de offerte van de andere leverancier op dezelfde dag als de offerte van Essent zijn gegenereerd.