Vraag eenvoudig een offerte aan voor grootzakelijke energie

Kies zelf op welke manier u uw offerte aanvraagt: telefonisch, via WhatsApp of supersnel online.

"Als wij Essent nodig hebben, dan is het een belletje en
9 van de 10 keer krijg je dezelfde persoon aan de lijn."

Hans en Anton Looman, Looman Salades

  • Altijd dichtbij, telefonisch en online
  • Persoonlijk aanspreekpunt en pro-actief advies
  • Uw partner voor levering, opwekking en besparing
  • Essent regelt de overstap voor u

Snelste keuzeDirect online uw offerte

Slim en makkelijk energie inkopen doet u online. Bij Essent kunt u online:

  • Een offerte samenstellen
  • Zelf uw prijs volgen
  • Uw ideale inkoopmoment bepalen

.

Offerte door uploaden energierekening

Stuur uw energierekening en ontvang uw offerte binnen een uur

Stuur een foto van uw zakelijke energierekening via WhatsApp of per e-mail en ontvang binnen 1 uur een offerte op maat. 

1. Maak een foto van uw energierekening

2. Stuur de foto via WhatsApp naar 06 46 20 26 14

3. Ontvang uw offerte op maat

Telefonisch contact met uw adviseur

Heeft u vragen over de offerte of wilt u graag advies? We helpen u graag verder. U kunt ons tijdens kantooruren bellen op 073 850 1414. Of laat uw gegevens achter en uw adviseur belt u binnen 2 uur terug.

Spoedlevering

Met een spoedlevering bent u binnen 24 uur aangesloten, zonder extra kosten. Vul uw gegevens in of bel ons op nummer 073 850 1414

Offerte voor grootzakelijke energie: zo werkt het

Waarom een energieofferte aanvragen?

Een gas- en energieofferte aanvragen is een belangrijke stap in de oriëntatiefase. Zeker als u veel kWh energie verbruikt, wilt u zeker weten dat u de beste deal heeft. In de offerte voor grootzakelijke energie ziet u precies wat u gaat betalen en of het tarief vast is of flexibel. 

Maar een energieofferte is meer dan een prijsopgave. Hoeveel betaalt u uiteindelijk onder de streep?

Essent kijkt verder dan het leveren van energie. Wij delen onze kennis van de markt en wet-regelgeving met u en u heeft een vast aanspreekpunt. Dat scheelt u tijd en moeite. En na onze EnergieFitScan weet u precies op welke manier u het meest efficiënt bespaart op energie en kosten. De voorwaarden bepalen dus mede uw uitgaven voor elektriciteit en gas.

Energie vergelijken

Offerte vergelijken

De ene offerte voor elektriciteit en gas is de andere niet. Dat maakt het vergelijken soms een uitdaging. Check eerst of uw verbruik klopt, of het om een vast of flexibel tarief gaat en wat de looptijd is. Kijk ook naar de voorwaarden en of leveringskosten, energiebelasting en netbeheer- en meetkosten inclusief zijn.

Ook is slim om te checken of dit een goed moment is om energie in te kopen. En of u nog goed zit met uw energiecontract. Dat maken we gemakkelijk voor u. Upload uw energierekening en binnen een uur heeft u al een offerte op maat.

Offerte gas en stroom Essent

Bij Essent kiest u zelf hoe u uw offerte aanvraagt. Online bijvoorbeeld, de snelste manier. Na het invullen van uw gegevens, ziet u meteen online uw aanbod. Geen zin om gegevens in te vullen? Stuur ons uw energierekening en wij sturen u binnen een uur een energie-offerte op maat. Telefonisch uw offerte voor gas en energie aanvragen kan natuurlijk ook. Onze adviseurs bellen u graag om u persoonlijk te helpen en te adviseren.

Op welke manier u uw energieofferte ook aanvraagt, u kunt erop vertrouwen dat u een duidelijk aanbod krijgt. Op maat, scherp geprijsd en transparant. Mét goede voorwaarden.