Grootzakelijke offerte stroom en gas

Uw energiedeal regelt u gewoon online

Stel meteen online uw offerte samen

Online uw offerte voor gas en stroom

Een offerte aanvragen voor stroom en gas is nergens zo makkelijk als bij Essent. In de tijd van een kop koffie regelt u alles online:

  • Bereken uw actuele prijs
  • Bekijk en download uw offerte
  • Sluit uw energiecontract af

Het werkt simpel. Op basis van uw bedrijfsgegevens en leveringsgegevens berekenen we uw persoonlijke offerte. En de prijs? Dat is gewoon hetzelfde, scherpe aanbod als via de telefoon. Zo maken we energie inkopen extra makkelijk voor u.

.

Telefonisch contact met uw adviseur

Onze adviseurs helpen u graag persoonlijk als u vragen heeft, uw offerte wilt bespreken of een spoedlevering nodig heeft. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 073 – 850 1414. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u binnen 2 uur terug.

Offerte door uploaden energierekening

Uw offerte via WhatsApp

Stuur een foto van uw zakelijke energierekening via WhatsApp of e-mail en ontvang binnen 1 uur een offerte op maat. Zo weet u snel of u nog goed zit.

1. Maak een foto van uw energierekening

2. Stuur de foto via WhatsApp naar 06 46 20 26 14

3. Ontvang uw offerte op maat

Offerte voor grootzakelijke energie: zo werkt het

Waarom een energieofferte aanvragen?

Een gas- en energieofferte aanvragen is een belangrijke stap in de oriëntatiefase. Zeker als u veel kWh energie verbruikt, wilt u zeker weten dat u de beste deal heeft. In de offerte voor grootzakelijke energie ziet u precies wat u gaat betalen en of het tarief vast is of flexibel. 

Maar een energieofferte is meer dan een prijsopgave. Hoeveel betaalt u uiteindelijk onder de streep?

Essent kijkt verder dan het leveren van energie. Wij delen onze kennis van de markt en wet-regelgeving met u en u heeft een vast aanspreekpunt. Dat scheelt u tijd en moeite. En na onze EnergieFitScan weet u precies op welke manier u het meest efficiënt bespaart op energie en kosten. De voorwaarden bepalen dus mede uw uitgaven voor elektriciteit en gas.

Energie vergelijken

Offerte vergelijken

De ene offerte voor elektriciteit en gas is de andere niet. Dat maakt het vergelijken soms een uitdaging. Check eerst of uw verbruik klopt, of het om een vast of flexibel tarief gaat en wat de looptijd is. Kijk ook naar de voorwaarden en of leveringskosten, energiebelasting en netbeheer- en meetkosten inclusief zijn.

Ook is slim om te checken of dit een goed moment is om energie in te kopen. En of u nog goed zit met uw energiecontract. Dat maken we gemakkelijk voor u. Upload uw energierekening en binnen een uur heeft u al een offerte op maat.

Offerte gas en stroom van Essent

Uw offerte voor gas en stroom van Essent is duidelijk en compleet. Er staat altijd een helder overzicht in van uw kosten en waaruit deze bestaan. En we maken het u ook nog extra makkelijk om uw offerte aan te vragen. Want naast een telefonisch gesprek kunt u ook gewoon alles online regelen. Van het samenstellen van uw offerte tot het tekenen van de deal.

In de tijd van een kop koffie regelt u uw offerte voor gas en stroom en kunt u zelfs uw nieuwe energiecontract tekenen. We nodigen u uit het eens te proberen en zelf te ontdekken hoe makkelijk het is.

"Als wij Essent nodig hebben, dan is het een belletje en
9 van de 10 keer krijg je dezelfde persoon aan de lijn."

Hans en Anton Looman, Looman Salades

  • Altijd dichtbij, telefonisch en online
  • Persoonlijk aanspreekpunt en pro-actief advies
  • Uw partner voor levering, opwekking en besparing
  • Essent regelt de overstap voor u