Contract essent zakelijk

 

 

 

Alles over uw energieovereenkomst

U wilt weten hoe u uw overeenkomst verlengt? Waar u deze kan inzien? Of opzeggen? Op deze pagina vindt u de antwoorden op uw vragen over uw energieovereenkomst.

 

 

 

Overeenkomst inzien

Ga naar Mijn Essent om uw overeenkomst(en) in te zien. Bij het tabblad 'Overeenkomst' staan al uw overeenkomsten bij elkaar. U ziet eenvoudig de bijbehorende aansluitingen. Via de filter vindt u snel de overeenkomst die u in wilt zien.

Verhuizing of overname?

Voor het wijzigen van uw overeenkomst bij een verhuizing, uitbreiding of overname neemt u telefonisch contact op met Essent Zakelijk. Tip: houd nieuwe ean(s) bij de hand voor een verhuizing en uw nieuwe klantnaam bij een overname. 

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Log in op Mijn Essent. Bij het tabblad 'Overeenkomst' staan al uw overeenkomsten bij elkaar. U ziet eenvoudig de bijbehorende aansluitingen. Via de filter vindt u snel de overeenkomst die u in wilt zien.

Neem hiervoor contact op met uw regiomanager op 073 850 1414.

Neem bij een verhuizing, uitbreiding of overname telefonisch contact op met Essent Zakelijk op 0900 600 9600. Tip: houd nieuwe ean(s) bij de hand voor een verhuizing en uw nieuwe klantnaam bij een overname. 

De keuzes in looptijd zijn: 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Daarbij kunt u kiezen voor het product Vast & Zeker of voor een flexibele einddatum (30 dagen opzegtermijn). Binnen deze producten kunt u ook duurzame opties afnemen.

U kunt uw overeenkomst opzeggen via Mijn Essent in het tabblad 'Overeenkomsten'. Selecteer de overeenkomst die u wilt opzeggen en klik op 'Contract opzeggen'. Vul hierbij de opzegreden in. Let op: deze knop is beschikbaar zolang de opzegtermijn nog niet verstreken is. Ziet u de knop niet, neem dan contact op met de klantenservice op 0900 600 9600.

Verlengen of uitbreiden?

Kies zelf hoe u een nieuw aanbod regelt:

Online regelen

Direct zelf online een offerte samenstellen en afsluiten. 

Upload uw energierekening

Ontvang vandaag nog een offerte op basis van uw nota.   

Telefonisch aanbod

Ontvang telefonisch advies van uw regiomanager. 

 

Overeenkomst opzeggen

Overweegt u om uw overeenkomst op te zeggen? We vinden het jammer om u als klant te verliezen! Wilt u toch opzeggen, dan kunt u dat doen via Mijn Essent.

Tip: met de ContractCheck weet u in één telefoontje of u nog goed zit bij ons.

Wilt u weten of u nog goed zit? 

Is uw energieverbruik veranderd of loopt uw contract af, dan is het goed te checken of uw energiecontract nog past bij uw situatie. Wij helpen u daar graag bij! Bel ons voor een gratis check van uw contract via:

Contact met Essent073 850 1463

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur


Let op de dagprijs

Met grootzakelijke energie bepaalt de energiemarkt de dagprijs. Het tarief verandert dus elke dag. Vergelijkt u twee offertes, dan is het belangrijk dat deze op dezelfde dag zijn gemaakt.