Grootzakelijke energie

Ons scherpste tarief, in 5 minuten online geregeld

Grootzakelijke klanten kiezen Essent


  • Altijd dichtbij, telefonisch en online
  • Persoonlijk aanspreekpunt en pro-actief advies
  • Totaaloplossing voor levering, opwekking en besparing

 

Essent helpt u besparen

Informatieplicht? We helpen u

Heeft uw bedrijf een informatieplicht, net als ruim 100.000 andere bedrijven? Dan moest u voor 1 juli 2019 aan de overheid melden wat u doet om energie te besparen. Te laat? We helpen u graag alles alsnog te regelen en de kans op een boete te verkleinen.


1 aanspreekpunt voor uw energiezaken

Met uw regiomanager heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw energiezaken. Met één telefoontje heeft u de juiste persoon aan de lijn. Zo weet u waar u aan toe bent. Natuurlijk kunt u uw zaken ook gewoon online regelen met ons. 

.

Een aanspreekpuntEnergie besparen met advies op locatie

Ontdek met welke maatregelen u het meest efficiënt bespaart op energie en kosten. Met de EnergieFitScan van Essent. Onze adviseur bekijkt uw bedrijfspand voor een advies op maat. Ook adviseert hij over subsidies en wet- en regelgeving. Profiteer als klant kosteloos van deze service.

.

Quote Timmerfabriek Kappert

Marktinformatie

Marktinformatie: Energiewetgeving

Zo voldoet u aan de energiewetgeving

Van verplicht energie besparen tot een informatieplicht of een EED-audit, er wordt veel van bedrijven verwacht. Hoe voldoet u aan deze regels?

Lees hier het hele artikel

Marktinformatie: kabinet: Einde gaswinning in Groningen

Deze 6 factoren bepalen het beste inkoopmoment

Niemand kan in de toekomst kijken. Toch moet u als energie-inkoper voorspellen wat de prijzen gaan doen, om zo voordelig mogelijk in te kopen. Hoe doet u dat?

Lees hier het hele artikel

Marktinformatie: Lage storages houden spotprijzen laag

Infograpic: factoren die de energieprijs bepalen

Deze infographic laat op een makkelijke manier zien welke factoren de gasprijs en de energieprijs bepalen. Waar moet u rekening mee houden als u energie inkoopt?

Bekijk de infographic (pdf)

Wat doen de energieprijzen?

Een goede inkoopstrategie begint met goede marktkennis. Meld u aan voor onze updates en u krijgt de analyses van onze experts in uw mailbox. Dan weet u altijd wat er speelt.

Persoonlijk contact met uw adviseur

Heeft u vragen of wilt u advies? We helpen u graag persoonlijk. Laat uw gegevens achter en we bellen u op werkdagen binnen 2 uur terug.