Zakelijke laadpalen voor elektrische auto’s

Altijd de beste en makkelijkste oplossing voor uw bedrijf

Altijd een passende laadoplossing voor uw bedrijf

Wilt u uw medewerkers en klanten tegemoet komen met laadpalen voor elektrische auto’s? Essent heeft altijd een passende oplossing voor u. We bekijken op locatie wat voor u de beste oplossing is en of uw aansluiting al geschikt is. Ook de installatie, het beheer en onderhoud en de facturatie regelen we voor u.

De voordelen van laadoplossingen van Essent

  • Onderzoek en advies op locatie 
  • Installatie door gespecialiseerde technici 
  • Volledige service en onderhoud

Meteen uw mogelijkheden bespreken en uw offerte aanvragen?

Drie typen laadpalen voor elektrische auto’s

eBox

De eBox is geschikt voor één auto en heeft een maximale aansluitwaarde van 22 kW. De eBox is een goede oplossing als u oplaadpalen bij uw medewerkers thuis wilt realiseren en als u voor losse parkeerplaatsen een laadpunt nodig hebt.

U kunt de eBox uitbreiden en hij is geschikt voor eLoadmanagement. U kunt alle typen elektrische auto’s aansluiten op de eBox en we kunnen deze leveren met uw logo en huisstijl.

Essent eBox
eStation via Essent

eStation

Het eStation heeft twee laadpunten en een maximale aansluitwaarde van 22 kW. U kunt het eStation in uw parkeergarage zetten, maar ook op een openbare parkeerplaats. Dankzij de slimme software kunnen uw medewerkers en klanten betalen voor de stroom met een laadpas.

Het eStation is geschikt voor uitbreiding en eLoadmanagement. U kunt alle typen elektrische auto’s aansluiten op het eStation en we kunnen deze leveren met uw logo en huisstijl.

Snelladers

Bij Essent kunt u kiezen uit verschillende typen DC-snelladers, met een vermogen van 20 tot 150 kW. Afhankelijk van uw keuze kunt u hiermee meerdere auto’s op hoog vermogen tegelijk opladen. Dankzij de slimme software kunnen uw medewerkers en klanten betalen voor de stroom met een laadpas.

De snelladers zijn geschikt voor eLoadmanagement. U kunt alle typen elektrische auto’s aansluiten op de snelladers en we kunnen deze leveren met uw logo en huisstijl.

Essent snellader

Advies over laadpalen voor uw bedrijf

Essent ondersteunt u in het hele proces. We bespreken uw situatie en adviseren u zo over de beste keuze voor uw bedrijf. Dat hoeft u dus niet zelf helemaal uit te zoeken. We plannen de installatie op het moment dat het u het beste uitkomt. En natuurlijk leggen we u uit hoe alles werkt en blijven we bereikbaar als er bijvoorbeeld een storing is.

In 5 stappen elektrische laadpalen voor uw bedrijf


Bespreek uw opties met Essent

We bellen u graag terug als u vragen heeft over laadpunten voor uw bedrijf of als u een offerte wilt laten maken. Als u uw nummer achterlaat, bellen we u binnen een werkdag terug.

U kunt uw vragen ook stellen via emobility@essent.nl.