Duurzaam ondernemen

Ontdek hoe we u helpen verduurzamen

Aan de slag met duurzaam ondernemen

Zet u uw eerste stappen, of bent u al een eind op weg naar een duurzame onderneming? Wat uw volgende project ook is, onze adviseurs helpen u bij elke stap.

Bijvoorbeeld met een gratis EnergieFitScan, een persoonlijk advies over hoe uw bedrijf het best kan besparen.

Zo helpen we u met uw duurzame stappen

Bekijk hieronder met welke diensten en producten we u helpen te verduurzamen.

Deadline informatieplicht gemist? 

Heeft u een informatieplicht, net als ruim 100.000 andere bedrijven? Dan had u voor 1 juli aan de overheid moeten melden wat u doet om energie te besparen. 

Ook als de deadline heeft gemist, helpen we u graag. Vraag de InfiPlichtService aan en een specialist maakt zo snel mogelijk uw rapportage.

InfoPlichtService
Zonnepanelen

Zonnepanelen met advies op maat

Zonnepanelen zijn een slimme investering. Van zonnepanelen op het dak tot een veld vol panelen, samen met onze lokale partners bieden we u een goede oplossing. Met advies en producten op maat.

SDE+ aanvragen

SDE+ aanvragen: wij regelen alles

De SDE+ is een subsidie die bedrijven stimuleert om duurzame energie te produceren. Bijvoorbeeld met zonnepanelen. De SDE+ aanvragen is nu wel heel makkelijk, want wij regelen uw aanvraag voor u!

Laadpalen

Laadpalen voor elektrische auto's

Elektrische auto's zien we inmiddels overal. Bied uw medewerkers en relaties ook de mogelijkheid om elektrisch te laden, met onze laadpalen. We adviseren u over de beste keuze.

“We hebben samen met Essent gekeken naar zonnepanelen. De subsidie is toegekend en we zijn in een ver stadium om zonnepanelen aan te schaffen.”

Edwin Kappert,
Timmerfabriek Kappert