Met gemak duurzaam ondernemen

Uitgelicht: voldoen aan uw informatieplicht 

Voor 1 juli 2019 moesten ruim 100.000 bedrijven aan de informatieplicht voldoen. Deadline gemist? Vraag nu de InfoPlichtService aan, dan maken wij zo snel mogelijk uw rapport in orde. Makkelijk geregeld!

Elke 100e is gratis

 

Aan de slag met duurzaam ondernemen

Zet u uw eerste stappen, of bent u al een eind op weg naar een duurzame onderneming? Wat uw volgende project ook is, onze adviseurs helpen u bij elke stap.

Bijvoorbeeld met onze EnergieFitScan, een persoonlijk advies over hoe uw bedrijf het best kan besparen.

Zo helpen we u met uw duurzame stappen

Bekijk hieronder met welke diensten en producten we u helpen te verduurzamen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen met advies op maat

Zonnepanelen zijn een slimme investering. Van zonnepanelen op het dak tot een veld vol panelen, samen met onze lokale partners bieden we u een goede oplossing. Met advies en producten op maat.

SDE+ aanvragen

SDE++ aanvragen: wij regelen alles

De SDE++ is een subsidie die bedrijven stimuleert om duurzame energie te produceren. Bijvoorbeeld met zonnepanelen. Deze subsidie aanvragen is heel makkelijk, want wij regelen uw aanvraag voor u!

Energielabel

Energielabel aanvragen of verbeteren

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw bedrijf is en is verplicht bij de verkoop of verhuur van uw pand. Een label aanvragen of verbeteren? Wij geven u graag persoonlijk advies.

Laadpalen

Laadpalen voor elektrische auto's

Elektrische auto's zien we inmiddels overal. Bied uw medewerkers en relaties ook de mogelijkheid om elektrisch te laden, met onze laadpalen. We adviseren u over de beste keuze.

Deadline informatieplicht gemist? 

Wij maken uw rapport voor u!

Heeft u geen tijd gehad om aan uw informatieplicht te voldoen? Of kende u deze plicht helemaal niet? Vraag dan nu de InfoPlichtService aan. Wij maken dan zo snel mogelijk uw rapport helemaal in orde.

Dat betekent dat wij uw pand onderzoeken, uw rapport maken en indienen én dat u een overzicht krijgt van de maatregelen die u nog kunt nemen. Als de specialist vertrekt, is alles geregeld.

InfoPlichtService

“We hebben samen met Essent gekeken naar zonnepanelen. De subsidie is toegekend en we zijn in een ver stadium om zonnepanelen aan te schaffen.”

Edwin Kappert,
Timmerfabriek Kappert